InPerson-achtergrondwebsite1400x400.jpg

Productiemedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats DEVENTER
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

In deze functie ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het picken en packen van goederen, maar ook het ontvangen, controleren en sorteren van goederen (het lossen van de vrachtwagens). Het op locatie zetten van goederen. Het uitvoeren van klant specifieke werkzaamheden (VAS: Value addedservices, bijvoorbeeld stickeren, inpakken, labelen etc). Picken van goederen verzamelen van goederen aan de hand van een opdracht uit het systeem of pickticket. Verzendklaar maken van orders,het laden van de vrachtwagens.

Over het bedrijf

Bleckmann Nederland is verantwoordelijk voor het logistieke proces van diverse grote kledingmerken en kinderspeelgoed. Bleckmann zorgt er voor dat er iedere dag duizenden mensen hun bestelde artikelen op tijd ontvangen. Wil jij de nieuwe collectie van diverse kledingmerken het eerst in jouw handen hebben? Kom dan werken bij Bleckmann. Wij zijn namelijk op zoek naar magazijnmedewerkers die er voor zorgen dat de klanten van deze merken hun pakketje snel in de bus krijgen. Misschien ken je het zelf wel, dat gevoel dat er een pakket jouw kant op komt met jouw uitgezochte nieuwe kleding en je kan niet wachten om dit pakket te openen. Voor dit soort momenten kan jij zorgen wanneer jij bij Bleckmann gaat werken.

Functie eisen

- Fulltime of Parttime mogelijkheden;
- Nederlands of Engelstalig;
- Beschikbaar van week 32.

Wat wij bieden

Fulltime werk beschikbaar t/m december. Werktijden zijn van 7:30 tot 16:30 of van 6:00 tot 17:00. Bij drukte kan er in een 2 ploeg gewerkt gaan worden van 6:00-15:00 en van 15:00-00:00. Loon voorproductie is €9.96 per uur en voor een heftrucker is het €10.31. Indien je geïnteresseerd bent in boven genoemde functie verzoeken wij je contact op te nemen met ons, telefoon: 0570 - 752 752 of te solliciteren via www.inperson.nl dan wel je reactie te e-mailen naar deventer@inperson.nl.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

InPerson Deventer

Geert Grootestraat 6
7411 GS Deventer
06-53179989

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden