InPerson-achtergrondwebsite1400x400.jpg

Productiemedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats DEVENTER
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast

Over de functie

Werklocatie Holten: Als productiemedewerker behoor je tot één van de belangrijkste afdelingen binnen Enkco. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verpakken van alle koelverse en diepgevroren producten, die via de logistieke afdeling bij de winkels terecht komen. Hoe ga je te werk? Samen met heel veel andere leuke collega's ga je bakjes vullen met dé toppers van dit moment, zoals ambachtelijke hamstukjes, 4 seizoen stammetjes (1ster beter leven), beenhammetjes (à la minute), biologische slavink en andere nieuwe geïntroduceerde producten. Om je werk op en top te kunnen uit oefenen werk je snel, efficiënt, netjes en zorgvuldig. Een schone werkplek, de benodigde werkkleding en overige hygiëneregels zijn vereist wanneer je werkt in de voedingsindustrie.

Over het bedrijf

55 jaar geleden is Enkco begonnen met 10 slagers en nu zijn ze uitgegroeid tot een fabriek met vlugklaar producten. Innovatief en betrouwbaar zijn kenmerkend voor Enkco als werkomgeving. Enkcolevert haar producten aan supermarkten, ver grossiers, horeca, cateraars, industrie en maaltijdfabrikanten door heel Europa. Enkco is door de jaren heen gaan uitbereiden door verschillende wegen in te slaan binnen de foodmarkt. Ten aanzien van trends, gezondheid, religie enmaatschappelijk verantwoord ondernemen is de Enkco Food group uitgegroeid tot 4 fabrieken. Zo produceren zij als Enkco koelverse en diepgevroren vleesproducten en als Vivera, Culifrost en de Dutch Tofu Company vleesvervangers, ei-producten en omeletten.

Functie eisen

In Person is op zoek naar enthousiaste en flexibele medewerkers, die zowel in dagdienst als avonddienst willen werken. Jij neemt graag initiatieven. Ervaring in de levensmiddelen industrie zien wij als een groot voordeel.

Wat wij bieden

Wil je werken in een dagdienst en af en toe de avonden. In Person biedt jou een leuke dynamische werkomgeving, goede secondaire arbeidsvoorwaarden, leuke enthousiaste collega’s en diverse doorgroeimogelijkheden. Kortom een mooie toekomst bij een snel groeiende organisatie in de foodbranche. Heb jij interesse in deze functie solliciteer dan direct of mail naar deventer@inperson.nl. Mocht je vragen hebben kun je bellen op 0570-752752 In Person Deventer.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

InPerson Deventer

Geert Grootestraat 6
7411 GS Deventer
06-53179989

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden