In Person header2.jpg

Productiemedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats VEENENDAAL
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Bij SanoRice werk je aan de productielijn en zorg jij ervoor dat er zoveel mogelijk rijstwafels geproduceerd worden. Jij voert hiervoor kwaliteitscontroles uit, checkt of de machines goed draaien en helpt collega’s indien nodig. Daarnaast zorg jij ervoor dat de werkvloer hygiënisch en opgeruimd is om de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en hygiëne te voldoen.
Je werkt in ploegendiensten:

Van 06:00-14:00 uur

Van 14:00-22:00 uur

Van 22:00-06:00 uur

Over het bedrijf

Een groot productiebedrijf in de omgeving van Veenendaal. SanoRice is één van de grootste producenten in reguliere en biologische rijst- en maïswafels en andere granen wafels/snacks ter wereld. Met meer dan 20 jaar ervaring, exporteren zij naar meer dan 100 zakenpartners over de hele wereld. SanoRice biedt een uitgebreid assortiment aan rijstwafels, maïswafels, wafels met coating en hartige en zoete snacks. SanoRice staat voor innovatie, professionaliteit en betrouwbaarheid.

Functie eisen

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen ben je minimaal 18 jaar en beschik je over een flexibele instelling. Je hebt zin om te werken en je handen uit de mouwen te steken. Daarnaast ben je nauwkeurig genoeg om de kwaliteit te waarborgen die SanoRice van jou verwacht. Verder verwachten wij van jou dat je met zowel ons als de directe collega’s op een correcte manier communiceert.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende en flexibele baan op basis van een oproep uitzendovereenkomst. SanoRice werkt in een drie ploegendienst waarbij je meedraait met deze ploegen. Wij doen ons uiterste best om jou zoveel mogelijk uren in te plannen, natuurlijk afhankelijk van jouw functioneren.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Nijmegen, Kerkenbos 1037 Nijmegen

Kerkenbos 1037
6546 BB Nijmegen
024-7513610

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden