In Person header2.jpg

Operator Ovens | Ovenbediener

Deel deze vacature
  • Plaats ALMELO
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Beeld je eens in; een heerlijke zomeravond, met vrienden zit je buiten aan een lange tafel met allemaal hapjes en drankjes. De barbecue staat al warm te worden en je schenkt net je eerste drankje in. En dan... aan tafel! Je neemt plaats op een relaxte stoel, gemaakt van kunststof en deze zit heerlijk! Je bent klaar voor een avond vol gezelligheid!

Wil jij weten hoe deze stoelen worden gemaakt en/of wil jij graag kunststof producten creëren? Kom dan werken bij Pentas Moulding in Almelo. Als Operator Ovens ben jij verantwoordelijk voor het bedienen van een rotatiegietmachine. De matrijzen die aan deze rotatiegietmachine zitten, worden voorzien van kunststof korrels die in een speciale oven verwarmd worden. Door de warmte smelten de kunststof korrels, waarna deze - door de draaiende beweging - op de rand van de matrijs terecht komen. Nadat de matrijs is afgekoeld, wordt het product uit de matrijs gehaald. Gefeliciteerd je hebt je eerste, unieke Pentas product gemaakt!

Als Operator Ovens maak je producten van verschillende formaten, voor verschillende opdrachtgevers. Doordat je volledige verantwoordelijk bent voor het functioneren van een machine (inclusief het instellen) verveel je je geen moment.

Over het bedrijf

Pentas Moulding is een technisch en innovatief bedrijf dat op maat gemaakte kunststof producten en onderdelen vervaardigt middels rotatiegieten. Pentas is uitgegroeid van een bedrijf waarvan de hoofdtaak bestond uit het produceren van surfplanken tot een bedrijf dat ruim 700 verschillende kunststof producten produceert. Denk hierbij aan stoelen, bloempotten, toilet- en douchecabines en onderdelen voor in de auto industrie.

Functie eisen

Functie-eisen zijn :
• Gemotiveerd, kwaliteitsbewust en een goed technisch inzicht.
• Opleiding VMBO techniek.
• Min. lengte van 1,80 mtr. en lichamelijk in goede conditie.
• Bereid zijn te werken in 3-ploegen.

Wat wij bieden

Je wordt intern opgeleid tot Operator Ovens. Bij gebleken geschiktheid, ontvang je een contract bij de opdrachtgever! Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden over deze functie? Graag kom ik, Robbert van der Ham, met jou in contact! Bel met 06-30307812.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

HK Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden