In Person header2.jpg

Monteur Service & Onderhoud

Deel deze vacature
  • Plaats EMMELOORD
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Overal ter wereld zie je het effect van jouw werk terug. Vraag aardappel- en uienboeren waar ook ter wereld met welke machines zij het liefste werken, je hoort standaard één naam: Tolsma – Grisnich. Tolsma- Grisnich is dé specialist op het gebied van bewaar- en koeltechnieken van de agrarische producten. Wil jij mee werken aan hét proces van het hoogste bewaarrendement van de aardappelen, uien en wortelen?

Het aansturen van de bewaar- en verwerkingssystemen gebeurt door de technische toepassingen die Tolsma-Grisnich zelf ontwikkeld heeft. Als monteur heb jij een belangrijke rol in dit proces. Je voert service- en onderhoudswerkzaamheden uit aan ventilatie- en koelinstallaties. Je lost storingen efficiënt en volgens de voorschriften op. Je bent commercieel en communicatief goed onderlegd. Je begeleidt, ontwikkelt en werkt samen met lokale service & onderhoudsmonteurs (de 1ste lijn). Je signaleert knelpunten en of eventuele storingskansen en draagt voorstellen tot verbetering aan. Je zorgt voor een optimale dienstverlening aan onze klanten in binnen- en buitenland. Tevens kan je als supervisor worden aangewezen om in projectvorm S&O-werkzaamheden te begeleiden. Je bent verantwoordelijk voor een goede afstemming met de afdeling S&O in Emmeloord. Vanuit het hoofdkantoor word je gefaciliteerd. Je zorgt voor een volledige rapportage en administratie. Je bent flexibel ingesteld en bent bereid om tijdelijk Service coördinatie-werkzaamheden op kantoor te verrichten.

Over het bedrijf

Vanuit de internationale aardappelhoofdstad Emmeloord bedient onze relatie haar klanten met bewaartechnieken voor agrarische producten. Met hoogwaardige maatwerk-oplossingen en een intensieve proces-begeleiding ontzorgt zij haar klanten volledig.

Functie eisen

Wat neem jij met je mee?

Je hebt ervaring in de koeltechniek, elektrotechniek en/of besturingstechniek. Je bent in het bezit van F-gassen diploma, NK3/ACK en/of andere relevante koeltechnische certificering is een pré of de bereidheid om te behalen. Tevens ben je in het bezit van diploma’s Industriële automatisering, Elektrisch schakelen, Storing zoeken en Besturingstechniek of vergelijkbaar. Je spreekt naast de Nederlandse taal ook Engels en Duits. Spreek je ook nog een woordje Frans dan is dat helemaal mooi mee genomen. Je bent bereid om internationaal te reizen.

Wat wij bieden

Je krijgt er natuurlijk ook iets voor terug!

Binnen Tolsma – Grisnich heerst een nuchtere cultuur en een familiesfeer. Je krijgt een uitdagende positie binnen een inspirerende organisatie. Uiteraard staan er tegenover deze functie goede arbeidsvoorwaarden.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Neem dan direct contact met ons op!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden