In Person header2.jpg

Per direct aan het werk als productiemedewerker ( feedervuller ) bij Spotta Meppel?

Deel deze vacature
  • Plaats MEPPEL
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk dat de juiste folder, op de juiste manier op de juiste locatie in de machine wordt gelegd. Spotta heeft in de fabriek meerdere productielijnen staan waarvan gedurende jouw shift de machines continue moeten worden voorzien van folders die verwerkt worden. Als productiemedewerker ben jij samen met jouw team verantwoordelijk dat gedurende jouw shift, jouw productielijn volledig en correct bevoorraad is met de juiste folders.

Over het bedrijf

Wil jij werken als productiemedewerker bij dé huis-aan-huis folderbezorging in Nederland? Via In Person kun jij aan de slag als Productiemedewerker bij Spotta in Meppel. Jaarlijks bezorgt deze dochteronderneming van PostNL meer dan 7 miljard folders in heel Nederland. Samen met een gemotiveerd team ben jij verantwoordelijk voor het vullen van de te verspreiden folders in de machine. Samen met jouw team verwerk jij deze folders aan de machines tot folderpakketten die bij de consument op de deurmat valt.
Lees dan verder want dan is deze vacature echt iets voor jou!

Functie eisen

Het allerbelangrijkste is dat je een flexibele instelling hebt en beschikbaar bent om te werken in een 3 ploegen cyclus. Je inzetbaarheid is afhankelijk van de afdeling waarop jij te werken komt.
Op de afdeling waarop de folderpakketten worden geseald start de productie op dinsdag om 14:00 en wordt er gewerkt tot zondagochtend 6:00. In drukke weken wordt er ook gewerkt op zondagen en mogelijk ook feestdagen. Je werkt de hele week in de ochtend- middag of nachtdienst.
In de functie van Productiemedewerker beheers jij de Nederlandse of de Engelse taal.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie als Productiemedewerker in de productie bij Spotta.
Het aantal uren per week ligt gemiddeld tussen de 15 en 37,50 uur, afhankelijk van het productievolume. Om deze reden is deze functie ook parttime uit te voeren. Reiskosten worden vergoed vanaf 11 km enkele reis. Het bruto uurloon als Productiemedewerker is € 9,59. Tussen 22:00 en 00:00 ontvang je 110% van het loon en tussen 0:00 en 6:00 ontvang je 130% van het loon. Op zondag ontvang je 150% van het loon.
Ben jij de flexibele aanplakker waar wij naar zoeken? En wil je graag en snel aan het werk? Solliciteer dan via de bijbehorende button, of bel naar 0522-241462 of mail naar meppel@inperson.nl

Hopelijk zien wij jou snel als collega bij Spotta in Meppel!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

HK Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden