In Person header2.jpg

Parttime productiemedewerker RPC Promens

Deel deze vacature
  • Plaats ZEVENAAR
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als aflosser ben je een belangrijke kracht voor de productie. Jij zorgt ervoor dat de hardwerkende productiemedewerkers ook eens met pauze kunnen.

In de productiehal gaat het produceren van kunstof producten 24/7 door. Natuurlijk moeten de productiemedewerkers ook eens pauze kunnen houden en dit is wanneer de aflosser de werkvloer betreed. Als aflosser los je dus als het ware de productiemedewerker af tijdens zijn werkzaamheden. Als aflosser ben je nauwkeurig staat kwaliteit bij jou hoog in jouw woordenboek. Je bent je een alles kunner, je draait je hand niet om voor alle soorten machines/producten. Achter iedere lopende band weet jij exact hoe te handelen en zorg jij er voor dat de producten op de juiste manier gecontroleerd en ingepakt worden. Natuurlijk wordt je helemaal ingewerkt op alle machines.

Aflossers werken tijdens de volgende tijden:
09:00-11:00
17:00-19:00
01:00-03:00

Over het bedrijf

Het bedrijf RPC Promens is één van 's werelds grootste productenten van kunstofproducten. Bij RPC Promens worden door spuitgietmachines onderdelen gemaakt voor de grootste automerken ter wereld, zoals Daimler, Volvo en Scania. Om de komende Jaren nog beter te worden en verder te groeien zoeken wij per direct productiemedewerkers om ons team te versterken.

Functie eisen

Stressbestendig, nauwkeurig,

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke (bij)baan, goede werksfeer en onregelmatigheidstoeslag! Wil je starten of meer informatie bel dan naar Kim, Joyce of Kim T 0316-752210

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Zevenaar, Einsteinstraat 22 Zevenaar

Einsteinstraat 22
6902 PB Zevenaar
0316 - 752 210

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden