In Person header2.jpg

Productiemedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats VROOMSHOOP
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Voor Hout+ zijn we per direct op zoek naar een hardwerkende alleskunner met (een beetje) technisch inzicht en proactieve werkhouding. Als je wilt werken binnen een leuk team en niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken, dan ben je bij dit bedrijf op de juiste plek. Je takenpakket zal bestaan uit veel verschillende werkzaamheden. Onder ander het laden en lossen van de vracht, besturen van halfautomatische machines en het spuiten van verschillende onderdelen vallen binnen jouw takenpakket (ervaring is geen vereiste, want je gaat alles leren). Bij Hout+ zorgen ze dat het hout bewerkt wordt en klaar is om door de klant verwerkt te worden. Zo leveren ze hout voor onder andere schuttingen, trappen en plinten. De werkzaamheden worden verricht in teamverband. Het is belangrijk dat je tempo hebt en je collega’s hierin mee kan nemen. En hoe leuk is het dat iemand straks naar boven loopt op een trap die jij hebt gemaakt?!

Geen ervaring op de heftruck? Geen probleem, na het volgen van een snelle opleiding kun je zo snel mogelijk aan de slag.

Over het bedrijf

Hout+ is een leuk bedrijf in Vroomshoop en een gecertificeerd leverancier van houten elementen. Er komen grote hoeveelheden hout binnen die onder andere verwerkt worden tot trappen, plinten, schuttingen etc. Alles wat de klant wil, kan gerealiseerd worden. De producten kunnen elke dag verschillen van kleur, vorm en hoeveelheid. Binnengekomen opdrachten worden direct verwerkt waardoor de elementen binnen enkele dagen uitgeleverd worden. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving waarin geen enkele dag hetzelfde is. Samenwerken wordt daarbij als de sleutel gezien.

Functie eisen

Om deze functie in te vullen moet je voldoen aan de volgende functie eisen:
- Je bent een harde werker met een proactieve houding
- Je bent flexibel in te zetten op verschillende afdelingen
- Het bedrijf kan op je rekenen omdat je betrouwbaar bent en je afspraken na komt
- Je bent leergierig en staat open voor verschillende werkzaamheden

Wat wij bieden

Een afwisselende baan met verschillende verantwoordelijkheden binnen een leuk en hardwerkend team. Mogelijkheid tot het behalen van een heftruckcertificaat én en een opleiding tot spuiter binnen dit dynamische bedrijf.

Interesse? Neem dan snel contact op met Anneke, In Person Vroomshoop 0546-711 101

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Vroomshoop, Julianaplein 1 Vroomshoop

Julianaplein 1
7681 AX Vroomshoop
0546-711101

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden