In Person header2.jpg

Hovenier

Deel deze vacature
  • Plaats SNEEK
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Wij zijn opzoek naar een man/vrouw met groene vingers die het gehele jaar aan de slag wil als hovenier. Ben jij diegene die wij zoeken? Reageer dan snel!

Wat ga je doen?
Je begint de dag uiteraard met het bespreken welke klusjes er als eerst noodzakelijk zijn voor de dag zelf waardoor de tuin waarin je werkt er weer netjes bij ligt. Daarna zal je de benodigde apparatuur verzamelen waarna je aan de slag gaat om de dagelijkse klusjes te doen. Als hovenier heb je natuurlijk wel veel profijt van je gedane klussen en is het meestal direct zichtbaar wat je hebt gedaan. Iedere dag is dus een dag waarbij nieuwe klussen komen kijken en waarbij bepaalde klussen routine worden.

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever is er, als het gaat om het bieden van de juiste werkplek, voor iedereen met afstand tot de arbeidsmarkt. Hierin staat het produceren van diensten en producten die voor de klant toegevoegde waarde heeft centraal. Dat doen ze met een moderne infrastructuur in 12 vakbedrijven, verspreid over het hele werkgebied.

Functie eisen

- Aanpakker
- Ervaring in het groen
- Ervaring met benodigde apparatuur (kettingzaag,bladblazer bosmaaier)

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan met daarbij zicht op vast contract. Reageren kan via onze website of bel ons gerust op 0515-430131. Mailen mag uiteraard ook naar sneek@inperson.nl

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Sneek, Hoogend 6 Sneek

Hoogend 6
8601 AE Sneek
0515 430 131

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden