In Person header2.jpg

Bezorger ( voor de Zaterdag en de maandag)

Deel deze vacature
  • Plaats SCHIPHOL-RIJK
  • Vakgebied Horeca/Toerisme/Cultuur
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Oke, het laatste bakkie koffie en dan gaan we! Waar gaat de rit vandaag heen vraag ik mijn collega. Op onze lijst staat dat we vandaag naar Volendam moeten, Amsterdam Noord, Hoorn en Enkhuizen. Yes een leuk ritje dus! We springen in de bestelbus en samen rijden we naar onze eerste klant in Volendam. Met smart zitten ze daar al op ons te wachten. Ze hebben namelijk een nieuwe super de luxe led tv gekocht! Henk, de man des huizes, heeft er flink voor gespaard en wil nu zijn familie ermee verwennen.
“Goedemorgen, hier zijn is de BCC met uw nieuwe televisie. Waar mogen we hem plaatsen?”. Henk staat helemaal te glunderen, en zegt waar hij mag komen te staan. Uiteraard sluiten wij de TV even aan voor deze familie, want service staat bij ons hoog in het vaandel! Wow zegt Henk, wat super dat jullie zo snel konden leveren en hem ook nog voor ons aansluiten! Henk en zijn gezin zijn helemaal in hun nopjes. Wij nemen de oude TV mee en gaan weer met een voldaan gevoel weg bij deze klant. Want wat is er leuker om mensen blij te maken met een nieuw product wat ze hebben gekocht? We springen weer samen op de wagen en gaan door naar de volgende klant om deze blij te maken met een nieuwe wasmachine!

Over het bedrijf

Je wilt werken bij een retailer met 64 winkels én een succesvolle webshop die al jaren een autoriteit is in de elektronica branche? Waar je iedere dag met veel plezier kunt werken aan het verbeteren van teamresultaat? Waar je jouw zakelijke ambities waarmaakt en jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan ga je het bij BCC vast heel leuk vinden! BCC is onderdeel van het Franse FNAC-Darty, een multinational met wereldwijd 703 winkels en 25.000 medewerkers.

Functie eisen

Voor deze leuke zelfstandige functie zijn wij op zoek naar chauffeurs met Rijbewijs B, die op zaterdag en maandag kunnen werken. Jij houdt van vrijheid en komt graag bij de mensen thuis. Jij houdt ervan dat geen 1 dag het zelfde is en als geen ander weet jij een goeie connectie te maken bij de mensen bij wie je thuis komt. Jij geeft service die jijzelf ook zou verlangen van een bezorger, en zelfs nog wel wat extra! Omdat je te maken hebt met verschillende producten zoals tv’s, magnetrons, home cinema sets en wasmachines, ben jij fysiek sterk en in orde om deze mooie producten te kunnen tillen. Hiervoor draai jij jouw hand niet om! Je bent representatief, sociaal en communicatief vaardig. Het is voor jou ook geen probleem om een VOG te kunnen overleggen.

Wat wij bieden

Jij verdient een bruto uurloon als chauffeur van € 10.87 Mocht je langer dan 8 uur werken en het is 19:00 geweest dan krijg jij een maaltijdvergoeding van € 6.25. Uiteraard krijg jij ook extra betaald voor overwerk en het werken op de zondagen. Reiskosten met het openbaar vervoer worden 100% vergoed en als je reist met een auto dan krijg je een KM vergoeding.

Ik ben Ilse van Velthuyzen, recruiter van deze super gave vacature van de BCC. Zie jij jezelf dit doen? Schrijf mij dan een motivatie met jouw CV erbij naar ilse.vanvelthuyzen@inperson.nl of bel voor meer info naar 020 7183848.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Amsterdam, Johan Huizingalaan 763A Amsterdam

Johan Huizingalaan 763A
1066 VH Amsterdam
020 - 718 38 48

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden