In Person header2.jpg

Magazijnmedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats AMSTERDAM
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Ben jij opzoek naar werk voor langere tijd waar je wel tot €1800 netto per maand kan verdienen? Ga aan de slag als magazijnmedewerker bij Bidfood en kom ook nog eens na 6 maanden in aanmerking voor een contract bij de opdrachtgever. Daarnaast krijg je na 6 weken al loonsverhoging! Dat is fijn.

Wat ga je doen als magazijnmedewerker?

In de functie van orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van de juiste producten en dien je deze klaar te zetten voor de vracht van de volgende dag. Je werkt volgens de nieuwste technieken. Er wordt geen gebruikt gemaakt van lijsten, maar van een geautomatiseerd systeem met headset volgend een voicepick systeem. Je bent tevens verantwoordelijk voor het netjes houden van het magazijn.

Over het bedrijf

Bidfood is totaalleverancier voor de foodservice markt. Het bedrijf is haar klanten in horeca, catering en institutionele markt van dienst met betrouwbare leveringen, een totaal assortiment en additionele diensten. Met passie voor food en passie voor service wekrt het bedrijf aan het bereiken van een gezond resultaat. Als magazijnmedewerker bij Bidfood werk je binnen een veilige omgeving waar een goede sfeer en gezelligheid voorop staan. Bidfood steekt veel tijd en energie in de ontwikkeling van haar medewerkers.

Functie eisen

- Je bent beschikbaar in zowel de dag-als avonddiensten en ook op zaterdag en/of zondag;
- Je beheert de Nederlandse en/of Engelse taal in verband met het werken met een voice-pick systeem;n de functie van orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van de juiste producten en dien je deze klaar te zetten voor de vracht van de volgende dag. Je werkt volgens de nieuwste technieken. Er wordt geen gebruikt gemaakt van lijsten, maar van een geautomatiseerd systeem met headset volgend een voicepick systeem. Je bent tevens verantwoordelijk voor het netjes houden van het magazijn.

Eisen
- Je bent in het bezit van eigen vervoer, in verband met het werken in de avonden (er is geen goede verbinding met het ov van- en naar de locatie)
- Je bent van onbesproken gedrag in verband met het aanvragen van een VOG

Wat wij bieden

De opdrachtgever heeft goede arbeidsvoorwaarden, bij 23 jaar en ouder verdien je €10,96 bruto per uur voor de eerste 6 weken vervolgens zal het loon gaar naar €11,73! Werk jij minimaal gemiddeld 2 avonddiensten per week en kun jij in het weekend ook werken*? Dan verdien je gemiddeld zo €1800 netto per maand.

Wat bieden wij nog meer?

- Werk voor langere tijd;
- De mogelijkheid om na 6 maanden op contract te komen bij de opdrachtgever;
- Een toeslag voor werken in de koeling en vriezer;
- Reiskosten vanaf 10 kilometer reisafstand.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Amsterdam, Johan Huizingalaan 763A Amsterdam

Johan Huizingalaan 763A
1066 VH Amsterdam
020 - 718 38 48

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden