In Person header2.jpg

Betonmedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats ZEEWOLDE
  • Vakgebied Bouw/Architectuur
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Ben jij die aanpakker die graag fulltime aan het werk gaat en graag het perspectief heeft van werk voor langere tijd? Dan is dit prachtige bedrijf in Zeewolde zeker interessant voor jou.

Jouw werkzaamheden zullen, afhankelijk van je werkervaring, heel divers zijn. Je voert hand- en spandiensten uit, doet het voorbereidende werk voor het betonstorten, maakt schoon en springt bij op de diverse afdelingen waar nodig. Omdat dit bedrijf recent is uitgebreid met een compleet nieuwe hal zijn er veel mogelijkheden om te leren 'on the job' en jezelf te ontwikkelen.

Over het bedrijf

Beton is bijzonder. Geen ander materiaal ontwikkelde zich zo snel. Dit bedrijf ziet de vele mogelijkheden van beton vooral in prefab toepassingen. Zeker in een tijd waarin de vraag naar meer duurzame bouwprocessen groeit.
Ze produceert en monteert prefab betonwanden voornamelijk voor de luxe woningbouw. Daarbij maken ze gebruik van de nieuwste technologie, zoals stalen verwarmde kanteltafels en een geheel in de zomer van 2016 vernieuwde betoncentrale.

Functie eisen

Wat hebben wij van jou nodig? Ben jij gemotiveerd, enthousiast en wil je graag een vak leren? En ben je daarnaast fysiek sterk? Dan zijn hier volop mogelijkheden!

Wat wij bieden

Heb jij bovenstaande gelezen en denk je: Dit is dé baan voor mij? Dan kunnen wij jou een fulltime baan voor langere tijd (met uitzicht op vast) bieden met goed salaris en hele mooie toekomstperspectieven!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden