In Person header2.jpg

Magazijnmedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats OLDENZAAL
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Bleckmann Nederland is verantwoordelijk voor het logistieke proces van diverse grote kledingmerken en kinderspeelgoed. Bleckmann zorgt er voor dat er iedere dag duizenden mensen hun bestelde artikelen op tijd ontvangen.

Wil jij de nieuwe collectie van diverse kledingmerken het eerst in jouw handen hebben? Kom dan werken bij Bleckmann. Wij zijn namelijk op zoek naar magazijnmedewerkers die er voor zorgen dat de klanten van deze merken hun pakketje snel in de bus krijgen. Misschien ken je het zelf wel, dat gevoel dat er een pakket jouw kant op komt met jouw uitgezochte nieuwe kleding en je kan niet wachten om dit pakket te openen. Voor dit soort momenten kan jij zorgen wanneer jij bij Bleckmann gaat werken.

Voor de vestigingen in Almelo, Oldenzaal en Enschede zijn wij op zoek naar magazijnmedewerkers. In deze functie ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het picken en packen van goederen, maar ook het ontvangen, controleren en sorteren van goederen (het lossen van de vrachtwagens). Het op locatie zetten van goederen. Het uitvoeren van klant specifieke werkzaamheden (VAS: Value added services, bijvoorbeeld stickeren, inpakken, labelen etc). Picken van goederen (verzamelen van goederen aan de hand van een opdracht uit het systeem of pickticket. Verzendklaar maken van orders, het laden van de vrachtwagens.

Wil jij per morgen nog aan de slag bij een van deze locaties? Bel ons dan snel op!
Almelo: 0546-454740
Oldenzaal: 0541-536522
Enschede: 053-4835500

Over het bedrijf

Bleckmann Nederland is verantwoordelijk voor het logistieke proces van diverse grote kledingmerken en kinderspeelgoed. Bleckmann zorgt er voor dat er iedere dag duizenden mensen hun bestelde artikelen op tijd ontvangen.

Functie eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat jij secuur te werk gaat. Jij wilt toch ook graag de goede kleding ontvangen die jij hebt besteld? Dit wordt ook van jou verwacht als magazijnmedewerker. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de artikelen die je moet verzamelen en gereed moet maken voor verzending.
Daarbij is het belangrijk voor de vestiging in Almelo dat je in een twee ploegendienst wil werken. De online wereld gaat namelijk 24/7 door, om vertragingen te voorkomen is het daarom belangrijk dat jij hier aan mee wilt werken.
Wanneer jij beschikt over ervaring op een OPT dan is dat helemaal mooi! Jij bent door jouw unieke skills namelijk onmisbaar tijdens het hele proces van picken en packen.

Wat wij bieden

Per direct een functie als magazijnmedewerker, waarbij jij door jouw werk iedere dag kan zorgen voor een lach op andermans gezicht als diegene artikelen ontvangt van Bleckmann Nederland.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511JJ Enschede
053 - 430 99 72

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden