In Person header2.jpg

Lijnmedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats EINDHOVEN
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als lijnmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor de aanvoer van de goederen aan de lijn. In nauwe samenwerking met de order picker voorzie jij tijdig de lijn van de juiste folders. Ook signaleer jij wanneer er een bepaalde folder bij op is. Is dit het geval dan is het aan jou om snel te schakelen en een nieuwe pallet aan te leveren zodat de feedervuller niet stil komt te staan in zijn of haar werkzaamheden. Naast het voorzien van de lijn houdt jij deze ook netjes en werkbaar voor iedereen. Als er een lege pallet staat, volle prullenbakken zijn of je signaleert andere obstakels welke tot gevaar of vertraging van het proces kunnen zorgen, zorg jij ervoor dat je hier direct actie in neemt om dit te verhelpen.

Over het bedrijf

Bij Spotta in Eindhoven staan 4 machines waar de huis-aan-huis folderpakketten gemaakt worden. Aan deze machines staan productiemedewerkers die de folders in de machine leggen, zodat de machine gesealde folderpakketten kan maken.

7 miljard folders per jaar. Er is bijna geen Nederlander boven de 10 jaar die nog nooit een folder verspreidt door Spotta heeft gelezen. Spotta is de marktleider op het gebied van ongeadresseerde reclame drukwerkverspreiding zoals huis-aan-huis folders, kranten, magazines en samples. Vanuit haar 5 vestigingen bezorgt Spotta huis-aan-huis-folders in heel Nederland. Het is een informele organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Het team op de locatie in Eindhoven bestaat uit ca. 85 medewerkers met verschillende nationaliteiten.

Zit jij altijd bij de brievenbus te wachten tot de wekelijkse folders weer op de mat vallen? Om vervolgens heerlijk met een kopje koffie of thee de folders door te bladeren? En ben je benieuwd naar de andere kant van dit proces; het maken van de pakketten?

Lees dan verder want dan is deze vacature echt iets voor jou!

Functie eisen

- Ervaring met de EPT/ pompwagen is een pre, geen vereiste.
- we werken hier van dinsdag tot en met zaterdag
- Er wordt gewerkt in 3 ploegen, waarvan je minimaal 2 ploegen beschikbaar moet kunnen zijn.
- Je dient de Nederlandse en of Engelse taal ( redelijk) te beheersen.

Wat wij bieden

Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Spotta.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Eindhoven, Steenoven 19 Eindhoven

Steenoven 19
5626 DK Eindhoven
040-2620495

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden