In Person header2.jpg

Sorteerder/Productiemedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats FARMSUM
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Jij gaat aan de slag als Sorteerder in het productieproces. Je zorgt voor het controleren, sorteren en indelen van materialen op de juiste soort. Het gaat om lopende band werkzaamheden, waarbij je materialen van elkaar onderscheidt en ervoor zorgt dat de juiste materialen uit het gipsafval gehaald en/of gescheiden wordt.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is innovatief in het recyclen van gipsplaten, gipsblokken en gasbeton tot herbruikbare poeders en is gevestigd in Delfzijl.

Functie eisen

Onze opdrachtgever zoekt een aanpakker, die geduldig kan zijn en secuur werkt. Je bent fysiek in goede staat en vindt het geen probleem om de handen uit de mouwen te steken.

Jij bent in het bezit van een geldig VCA Basisveiligheid certificaat evenals in het bezit van een geldig Heftruckcertificaat.

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan, voor langere tijd en bij een leuke opdrachtgever. Je werktijden zullen van 07:00 uur tot 16:00 uur zijn.

Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Solliciteren kan via de website van In Person. Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen via telefoonnummer 0596-632660 of via delfzijl@inperson.nl.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Delfzijl, Eemskanaal Noordzijde 1 Delfzijl

Eemskanaal Noordzijde 1
9934 RD Delfzijl
0596 632 660

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden