In Person header2.jpg

Operator Bakkerij Pré Pain

Deel deze vacature
  • Plaats OLDENZAAL
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als Operator Bakkerij ben jij verantwoordelijk voor het instellen, monitoren en bijstellen van het volledige proces van de geautomatiseerde productielijnen. De aard van het product alsook de mate van automatisering van het proces vraagt om zowel handmatige, machinale als volautomatische productietechnieken. Jij controleert de aanwezigheid van de juiste grond- en hulpstoffen in aansluiting op de receptuur en levert een kwalitatief goed product op. Naast het proces voer je ook diverse kwaliteitscontroles uit waarbij je onvolkomenheden signaleert. Dit weet jij op te lossen en zorgt voor een snelle hervatting van het proces. Jij wil het beste uit jezelf, de machines en de producten halen om daarmee de beste kwaliteit aan de klant af te geven.

Over het bedrijf

Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen bij de Nederlandse marktleider in brood? Pré Pain is verantwoordelijk voor de productie van heerlijk krokante bake-off producten die dagelijks aftrek vinden in de nationale en internationale markt.

Het bedrijf Pre Pain bakt bake-off brood van de beste kwaliteit voor onze klant én uiteindelijk de consument. Met state of art bakkerijtechnologie en jarenlange ervaring garanderen zij producten die exact aansluiten bij de marktvraag.
Pré Pain is een ervaren en professionele bakkerij voor bake-off broodproducten en ze richten zich op de (inter)nationale foodretail en foodservice markt.

Functie eisen

Wij zoeken een kandidaat met MBO 3 werk- en denkniveau óf MBO 2 met uitgebreide werkervaring, die algemene technische kennis heeft en die affiniteit heeft met de voedingsindustrie. Je hebt oog voor kwaliteit en technisch inzicht. Daarnaast vragen we goede kennis van de HACCP-richtlijnen en van het productie proces. Ben je in het bezit van een Vapro A, dan is dat een pré. Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat wij bieden

• Gegarandeerde interne opleiding om te kunnen werken in de bakkerij.
• 5-ploegendiensten met daarbij een ploegentoeslag tot 200%;
• Een baan voor gemiddeld 32 uur per week met de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen door middel van een interne opleiding;
• Salaris conform cao Bakkersbedrijf.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Oldenzaal, Ainsworthstraat 8a Oldenzaal

Ainsworthstraat 8a
7575 BT Oldenzaal
0541 - 75 07 00

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden