In Person header2.jpg

Teamleider bij Vernay in Oldenzaal.

Deel deze vacature
  • Plaats OLDENZAAL
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Als Teamleider geef je leiding aan een team van ca. 20 operators. Je rapporteert aan de Shift Supervisor en bestuurt, samen met hem en een collega Teamleider, de gehele Productie. Vanuit deze rol bouw, ontwikkel en leid jij jouw team op gebieden als veiligheid, kwaliteit, output en kosten. Je bent daarmee ambassadeur voor de rest van de organisatie,
ondernemer binnen jouw afdeling en coach voor jouw medewerkers.
¿ Op het gebied van veiligheid zorg je voor een goede instelling van je team waarmee we ongevallen voorkomen. In geval van incidenten draag je, samen met de BHV, actief bij aan een optimaal verloop.
¿ Jij zorgt ervoor dat jouw team altijd een keurige afdeling overdraagt conform onze 5S richtlijnen.
¿ Tevens zorg jij ervoor dat jouw team kwaliteit hoog in het vaandel heeft. “Zero defects” draag je actief uit en je coacht jouw medewerkers om de best mogelijke kwaliteit te leveren.
¿ Voortgang van de productie vind jij belangrijk. Door middel van frequente rondes langs jouw operators en machines ben jij continu op de hoogte van de status en reageer jij actief zodra er achterstand dreigt. Jij hebt daarbij geen neiging tot uitleggen waarom iets niet is gelukt. Jij handelt juist actief en komt met voorstellen om zaken te laten lukken. Dit verwacht jij ook van jouw medewerkers.
¿ Jij hebt een scherpe focus op kosten en weet jouw team dit ook te laten hebben. Scrap, spareparts, gereedschap, handschoenen, etc. zijn allemaal aspecten waarop we gemakkelijk kunnen verspillen. Jij weet jouw team scherp te krijgen op een spaarzaam verbruik hiervan.
¿ Jij zorgt voor een goede moraal in jouw team. Je staat midden tussen jouw operators wanneer het kan, maar er duidelijk boven wanneer het moet. De goede sfeer in jouw team gaat o.a. blijken uit een laag verzuimpercentage en groot enthousiasme om te ondersteunen in bv. Kaizen Events, projecten.

Over het bedrijf

Deze goede relatie van In Person ontwikkelt en produceert hoogwaardige precisie rubbercomponenten, al of niet gehecht aan metaal of kunststof, en assemblies voor verschillende ventielfuncties.

De 100 medewerkers in Nederland leveren al bijna 40 jaar kennis, kwaliteit en oplossingen voor de wereldspelers in de automobiel- en medische industrie en de huishoudelijke apparatenindustrie. Nieuwe producten worden in nauwe samenwerking met internationaal opererende klanten ontwikkeld, waarna jarenlange serieproductie volgt.

Functie eisen

Je hebt ervaring met leidinggeven of bent aantoonbaar een groot talent op dit gebied.
¿ Je beschikt over minimaal 5 jaren aantoonbare werkervaring in een productie-omgeving en beschikt over een werk- en denkniveau op minimaal MBO niveau 4.
¿ Je beschikt over aantoonbare kennis van productieprocessen, -machines, -tooling en ondersteunende systemen (b.v. Outlook, Office, ERP).
¿ Competenties: leiderschap, resultaatgericht, samenwerken, besluitvaardig, proactief en klantgericht

Wat wij bieden

Een mooie fulltime baan bij een internationale organisatie. Waarbij het gaat om een baan in een vaste ploeg voor lange tijd met doorgroei mogelijkheden en vast dienstverband. Heb jij interesse neem dan contact op met Karlijn M 06-13317844 of mail naar vernay@inperson.nl

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

HK Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden