In Person header2.jpg

Ben jij technisch en op zoek naar een nieuwe baan of vakantiewerk, bij Wouter Witzel in Losser hebben wij 20 vacatures openstaan, reageer snel!

Deel deze vacature
  • Plaats LOSSER
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Werken in 2 ploegendiensten. Het monteren en in elkaar zetten van de verschillende onderdelen van een klep/ afsluiter. Bvk metaalopleiding. Technisch inzicht. Mag ook iemand zijn die bijvoorbeeld hobbymatig sleutelt aan brommers etc. Handig met een hamer ( ivm conische pen erin slaan)

Over het bedrijf

Wouter Witzel is sinds 1966 een wereldspeler in het ontwikkelen en produceren van vlinderkleppen, terugslagkleppen en aandrijvingen en levert haar producten aan o.a. de water- en drinkwaterbehandelingsindustrie, elektriciteitentrales en de scheepsbouw. Leadenhall Tower in London bevat meer dan 100 vlinderkleppen van Wouter Witzel met als doel het water van de begane grond tot aan de hoogste verdieping te pompen. De ijsvloer van IJsstadion Thialf wordt sinds 2003 mede gekoeld door Wouter Witzel afsluiters. Cruise schip Oases of the Sea, het grootste cruiseschip ter wereld heeft circa 1000 vlinderkleppen aan boord voor o.a. de water koeling, brandstof en de jacuzzi.

Het bedrijf verkoopt wereldwijd haar producten maar heeft de productie gevestigd in Losser.
Wil jij binnen het team van 250 gekwalificeerde collega’s een bijdrage leveren aan het produceren van kwalitatief hoogstaand product van Wouter Witzel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In Person werkt al jaren samen met Wouter Witzel en er is een mooie balans ontstaan in de samenstelling van het team. Op jouw eerste werkdag ontvang je werkkleding van Wouter Witzel en wordt je verwelkomt door je collega’s op de afdeling mechanisch. Je collega’s zijn blij met jouw hulp en zullen je inwerken zodat jij zelfstandig aan het werk kan gaan.

In Person hecht veel waarde aan opleiding. Er zijn talloze mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen binnen de organisatie en door te groeien naar een functie die bij jou past.

Functie eisen

Werken in 2 ploegendiensten
Bij voorkeur een metaalopleiding
Handig met een hamer
Technisch inzicht
Collegiaal
Flexibel
Sociaal

Wat wij bieden

Werken bij een top werkgever, met een goede en fijne werksfeer. Wij hebben nog enkele vacatures open staan, wees er dus snel bij en neem contact op met Edith of Jorinda!! Bel: 06-20032302 of mail naar Wouterwitzel@inperson.nl

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Wouter Witzel: Losser, De Pol 12 Losser

De Pol 12
7581 CZ Losser
0620032302

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden