In Person header2.jpg

Manager Q en A 38 uur pw m/v

Deel deze vacature
  • Plaats ALMERE
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Als QA manager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en inrichten van een professionele QA afdeling. Hierbij houd je het kwaliteitssysteem up to date zodat producten geproduceerd worden binnen gestelde certificeringseisen en voldoen aan geldende wetgeving en klanteisen. Kwaliteitsafwijkingen moeten tot een minimum worden beperkt door een adequate borging van risico’s. Je rapporteert aan de Manager QA. Je belangrijkste taken zijn:
• Het up to date houden en continu verbeteren van het kwaliteitssysteem volgens planning en opgestelde normen.
• Het voorstellen van plannen ter verbetering zowel binnen als buiten de afdeling en het implementeren van goedgekeurde voorstellen.
• Zorgdragen voor de uitvoering van kwaliteitscontroles en inspecties van grondstof tot eindproduct. Samen met productie werk je aan QA op de werkvloer
• Het uitdragen, ondersteunen en toetsen van het bedrijfs-, kwaliteits- en arbobeleid.
• Het aansturen en motiveren van een QA medewerker.
• Inzetten van training, opleiding en overdragen van vakkennis om te komen tot een optimaal kennisniveau.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevend vleesverwerkingsbedrijf gespecialiseerd in het garen van vlees. Sinds 1991 zijn zij gevestigd in Almere waar men werkt in professionele productieruimten met een modern machinepark. Het productieproces wordt continu door de eigen interne kwaliteitsdienst begeleid, gecontroleerd en preventief gecorrigeerd. Zij verbeteren en vernieuwen, innoveren continue op het gebied van producten en verpakkingen en bouwen aan een hecht team van medewerkers, zodat zij de klanten het beste kunnen bieden. Deze vacature is een werving en selectieopdracht, je komt direct in dienst van de opdrachtgever.
Voor onze productielocatie in Almere zijn wij op zoek naar een:

Functie eisen

Wij zoeken een proactieve en zelfstandige manager. Je werkt gestructureerd, zelfstandig, kunt goed samenwerken met andere disciplines en hebt leidinggevende ervaring. Jij hebt een afgerond HBO diploma, richting levensmiddelentechnologie en minimaal 5 jaar ervaring binnen de foodindustrie en/of vleesindustrie.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie. Samen met collega’s weet jij de kwaliteit binnen de Van Loon Group te waarborgen. Daarnaast bieden wij jou een prima salaris, uitstekende secundaire voorwaarden waaronder een goede pensioenvoorziening en korting op collectieve verzekeringen.
Je werkt 38 uur per week. Je werkt geheel zelfstandig en rapporteert aan de Manager QA.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

503 Almere, Randstad 21-12 Almere

Randstad 21-12
1314 BL Almere
036-7505858

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden