In Person header2.jpg

Orderpickers

Deel deze vacature
  • Plaats AMSTERDAM
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van de juiste producten en dien je deze klaar te zetten voor de vracht van de volgende dag. Je werkt volgens de nieuwste technieken. Er wordt geen gebruikt gemaakt van lijsten, maar van een geautomatiseerd systeem met headset volgend een voicepick systeem. Je bent tevens verantwoordelijk voor het netjes houden van het magazijn.

Over het bedrijf

Bidfood is totaalleverancier voor de foodservice markt. Het bedrijf is haar klanten in horeca, catering en institutionele markt van dienst met betrouwbare leveringen, een totaal assortiment en additionele diensten. Met passie voor food en passie voor service wekrt het bedrijf aan het bereiken van een gezond resultaat. Als magazijnmedewerker bij Bidfood werk je binnen een veilige omgeving waar een goede sfeer en gezelligheid voorop staan. Bidfood steekt veel tijd en energie in de ontwikkeling van haar medewerkers.

Functie eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je een VOG kunt aanvragen. Daarnaast moeten er twee online trainingen afgerond worden.

Wat wij bieden

De eerste 6 weken verdien je als orderpicker bij Bidfood € 10.96 bruto per uur. Na die 6 weken maak je een leuke sprong en ga je € 11.73 bruto per uur verdienen.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Amsterdam, Johan Huizingalaan 763A Amsterdam

Johan Huizingalaan 763A
1066 VH Amsterdam
020 - 718 38 48

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden