In Person header2.jpg

Plaatwerker

Deel deze vacature
  • Plaats Emmeloord
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Ben jij die handige persoon, heb je twee rechterhanden en wil je graag een vak leren "on the job"? Lees dan vooral verder!

Binnen deze organisatie houd je je bezig met het plaatwerk van halffabrikaten en volledig samengestelde producten. Met jou interesse in metaal en plaatwerk, vind je het fantastich om deze producten in de best mogelijke staat af te leveren aan de klanten. Kanten en afwerken, alles kan horen bij de door jou uit te voeren werkzaamheden. Kortom, een baan met ontwikkelingsmogelijkheden!

Over het bedrijf

Een grote naam in de toelevering van plaatwerk en metaalconstructies. Al jaren een specialist met een modern machinepark, meer dan 250 klanten in Nederland en mogelijkheden tot maatwerk.

Functie eisen

Je bent precies in je werk en bent niet snel tevreden. Daarnaast vind je het belangrijk een zo goed mogelijk product af te leven aan de klanten. Kortom, je hebt hart voor de zaak en zet je voor volle 100% in.

Jouw inzet, handigheid en karakter zijn hier het allerbelangrijkst. Zijn deze goed en is er een klik, dan zijn hier zeker mogelijkheden.

Wat wij bieden

Een baan met ontwikkelingsmogelijkheden en toekomst. Binnen deze organisatie hangt een goede sfeer van "met elkaar, voor elkaar". Hier hebben de medewerkers respect voor elkaar en gaan ze er met zijn allen voor. Wil jij hier graag een onderdeel van zijn? Reageer dan snel, voordat die laatste plaatsen ingevuld zijn!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden