In Person header2.jpg

productiemedewerker Nieuwegein

Deel deze vacature
  • Plaats NIEUWEGEIN
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Marley Spoon geeft niet alleen de mensen thuis een goed gevoel, maar jou ook! Naast een goed salaris en reiskostenvergoeding bieden zij nog meer aantrekkelijke voordelen. Hou je lichaam in topconditie met het speciale Health Management programma en leer je collega’s beter kennen tijdens een van de Marley Spoon-events zoals de zomerbarbecue of kerst. En lust jij ook wel zo’n lekkere maaltijdbox? Marley Spoon regelt het voor jou.

Wat moet je hiervoor doen? Hard en secuur werken. Jouw collega’s hebben alle ingrediënten in zakken verzameld en aan jou de taak om de juiste bestellingen bij elkaar te picken. Eerst nog checken of alles op de juiste plek klaar staat zodat je foutloos en snel te werk kan gaan. Dan stroop je je mouwen op en heb je complete focus. Eenmaal de ‘Magnifieke Kipkapsalon’ en eenmaal de ‘Zoete Aardappelsoep’. Je verzamelt ze netjes in een doos en stuurt die naar je collega’s die de receptkaarten toevoegen. Als alle bestellingen zijn verwerkt zet je ze klaar voor verzending en voor je het weet zit de werkdag er alweer op.

De werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Over het bedrijf

Werken bij een hippe, snelgroeiende organisatie? Wekelijks stellen de chefs heerlijke gerechten samen die samen met de recepten en alle benodigde ingrediënten bij de consument thuis worden bezorgd.

Functie eisen

Marley Spoon is elke dag in ontwikkeling en jij beweegt probleemloos mee zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder en als echte team player til jij Marley Spoon tot een hoger niveau. Loop jij inmiddels warm voor deze functie? Dat is mooi, want je komt te werken in een gekoelde omgeving van 2-4 graden. Verder ben je beschikbaar op zaterdagen en kun je zwaar fysiek werk uitvoeren.

Wat wij bieden

Ben jij klaar voor meer vastigheid? Deze functie is zowel fulltime als parttime en je krijgt een contract voor bepaalde tijd bij Marley Spoon. Solliciteer direct of bel/app. Ik ben Miranda en vertel je graag meer!. Je kunt me bereiken via nieuwegein@inperson.nl of via 06-13988817

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Nijmegen, Kerkenbos 1037 Nijmegen

Kerkenbos 1037
6546 BB Nijmegen
024-7513610

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden