In Person header2.jpg

Productiemedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats VROOMSHOOP
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Ben jij op zoek naar een actieve baan om full time aan de slag te gaan? Voor Springendal zijn wij op zoek naar meerdere kandidaten om verschillende taken te vervullen. Zo moet de was gesorteerd worden, in de juiste machines belanden, vervolgens dient de pas gewassen was gesorteerd te worden, gevouwen te worden en dient het weer bij de juiste afdeling terecht komen. Klanten die de was inleveren, krijgen dit binnen 24 uur weer schoon terug.

Over het bedrijf

Wasserij Stomerij Springendal is gespecialiseerd in het wassen van persoonsgebonden goed. Ze richten zich op verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, revalidatie- en GGZ-instellingen. Het wasgoed komt binnen, en gaat de volgende dag retour naar de klanten. Alles wordt gesorteerd per bewoner of afdeling.

Functie eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je per direct full time beschikbaar bent. De werktijden zijn iedere werkdag van 7:30-16:30 uur. Heb je een vakantie op de planning staan? Laat het ons van te voren weten, dan kan de planning daarop aangepast worden.

Een redelijke computerkennis is een pre. Het scannen van codes zodat de juiste was weer op de juiste locatie terecht komt is namelijk een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket, hierbij kunnen geen fouten gemaakt worden. Het is dus belangrijk dat je secuur werk levert.
Omdat het om grote hoeveelheden was gaat (natte was is zwaar) is het tevens belangrijk dat je van aanpakken weet en niet bang bent om de handen uit de mouwen te steken en in fysiek goede gezondheid bent.

Wat wij bieden

Een actieve baan waarbij je full time aan de slag kunt met een aantrekkelijk uurloon van 10,00. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag zodat je in het weekend andere plannen kunt maken. Bij goed bevallen is het een baan met zicht op een vast contract.

Herken jij jezelf in bovenstaande functie eisen en is deze baan echt iets voor jou? Neem dan snel contact met ons op! In Person Vroomshoop 0546 711101 en vraag naar Anneke.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Vroomshoop, Julianaplein 1 Vroomshoop

Julianaplein 1
7681 AX Vroomshoop
0546-711101

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden