In Person header2.jpg

Customer Service medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats MEPPEL
  • Vakgebied Administratief/Secretarieel/Callcenter
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als Binnendienst medewerker werk je in een dynamische omgeving waar wij jaarlijks met meer dan 23.000 bezorgers werken. Op een passende manier het behandelen van vragen en het afhandelen van klachten dat is de ultieme uitdaging op de binnendienst. deze vacature is zeer interessant voor jou wanneer je een probleem om kan zetten in een uitdaging en aan de hand daarvan een passende oplossing direct weet in te zetten.

Als Binnendienst medewerker vervul je een belangrijke rol als eerste aanspreekpunt voor zowel consumenten als bezorgers. Om dit te kunnen doen ben je verantwoordelijk voor;

- Het oppakken en beantwoorden van vragen van bezorgers. Dit kan variëren van vragen over hun werkverdeling tot hun eigen arbeidsvoorwaarden.

- Het verwerken van klachten van consumenten over onze bezorging en zorgt ervoor, rekening houdend met de aard van klachten, dat deze tijdig en juist afgehandeld worden door de juiste afdeling. Handelt deze zelf af door bezorgers te informeren of maakt overzichten voor bezorgerscoördinatoren zodat zij klachten kunnen oplossen.

- Maakt aan bezorgers en consumenten inzichtelijk wat de oorzaak en het antwoord is op veel voorkomende vragen of klachten over het bezorgen van folders. Inventariseert afmeldingen van bezorgers of andere incidenten en vindt voor de hand liggende vervangingen, zodat folders tijdig bezorgd worden.

Over het bedrijf

Spotta is het grootste aanbiedingenplatform van Nederland met het wekelijkse huis-aan-huis folderpakket, de website Spotta.nl en de Spotta app. Met de jaarlijkse verspreiding van 7 miljard folders en de online publicaties van 12.000 folders per jaar is Spotta marktleider in Nederland. Spotta heeft ruim 550 vaste medewerkers in dienst en biedt werk aan meer dan 23.000 bezorgers. Spotta is 100% dochter van PostNL

Functie eisen

Klantgerichtheid en oplossingsgerichtheid zijn belangrijke eigenschappen bij de binnendienst van Spotta. Natuurlijk herken jij jezelf daarin en ben je bovendien betrouwbaar, teamplayer, verantwoordelijkheidsgevoel, flexibel en heb je een krachtige telefoonstem. Jouw ervaring in een soortgelijke functie is een pre.

Daarnaast is het belangrijk dat jij;
-Kennis hebt van administratieve ondersteuning op MBO-niveau,
-Kennis hebt van het gebruik van geautomatiseerde systemen,
-Kennis hebt van de (administratieve) processen van de afdeling en van de bezorgersdoelgroep,
-De sociale vaardigheid enthousiasmeren bezit.
- Flexibel beschikbaar bent van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 18.00uur (aantal uren bespreekbaar) voorkeur voor 4 of 5 dagen

Wat wij bieden

Wij zijn per direct op zoek naar iemand die zich voor langere tijd aan ons wil verbinden. Je komt terecht in een dynamisch team met enthousiaste collega's. Het gaat om een werkweek van 32 tot 40 uur. Er wordt een passende kilometervergoeding verstrekt bij een enkele reis vanaf 11 KM.

Zie jij jou helemaal in deze functie, mail dan even naar Deventer@inperson.nl of bel 0570-752752.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Deventer, Geert Grootestraat 6 Deventer

Geert Grootestraat 6
7411 GS Deventer
06-53179989

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden