In Person header2.jpg

Magazijnmedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats SCHIPHOL-RIJK
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Wat ga je doen? Je maakt de goederen gereed voor bezorging. Verder zorg je ervoor de dat de benodigde goederen worden verzameld, klaar worden gemaakt voor bezorging en geladen worden in de wagens. Let op, het gaat om duurdere producten zoals wasmachines, home cinemasets en TV s bijv.

Over het bedrijf

Je wilt werken bij een retailer met 64 winkels én een succesvolle webshop die al jaren een autoriteit is in de elektronica branche? Waar je iedere dag met veel plezier kunt werken aan het verbeteren van teamresultaat? Waar je jouw zakelijke ambities waarmaakt en jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan ga je het bij BCC vast heel leuk vinden! BCC is onderdeel van het Franse FNAC-Darty, een multinational met wereldwijd 703 winkels en 25.000 medewerkers.

Functie eisen

Voor deze leuke functie zijn wij per direct op zoek naar magazijnmedewerkers, die van maandag tot en met zaterdag kunnen gaan werken. Jij houdt van structuur en netheid en kan goed onder druk presteren. Jij houdt ervan dat geen 1 dag het zelfde is en als geen ander weet jij een goeie connectie te maken met je collega s. Omdat je te maken hebt met verschillende producten zoals tv’s, magnetrons, home cinema sets en wasmachines, ben jij fysiek sterk en in orde om deze mooie producten te kunnen tillen. Hiervoor draai jij jouw hand niet om! Je bent representatief, sociaal en communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast is het overleggen van een VOG geen probleem voor jou.

Wat wij bieden

Jij verdient een bruto uurloon als magazijnmedewerker van € 9.83 wat kan oplopen tot € 14.74 per uur. Er zijn dagdiensten, avond en nachtdiensten. Mocht je langer dan 8 uur werken en het is 19:00 geweest dan krijg jij een maaltijdvergoeding van € 6.25. Uiteraard krijg jij ook extra betaald voor overwerk en het werken op de zondagen. Je hebt keuze uit full of parttime werken.
Reiskosten met het openbaar vervoer worden 100% vergoed en als je reist met een auto dan krijg je een KM vergoeding.

Ik ben Ilse van Velthuyzen, recruiter van deze super gave vacature van de BCC. Zie jij jezelf dit doen? Schrijf mij dan een motivatie met jouw CV erbij naar ilse.vanvelthuyzen@inperson.nl of bel voor meer info naar 020 7183848.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Amsterdam, Johan Huizingalaan 763A Amsterdam

Johan Huizingalaan 763A
1066 VH Amsterdam
020 - 718 38 48

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden