In Person header2.jpg

Timmerman binnendienst

Deel deze vacature
  • Plaats EMMELOORD
  • Vakgebied Bouw/Architectuur
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

De mooiste prefabwoningen van Nederland? Deze worden gebouwd in Emmeloord!

Wil jij meewerken aan de bouw van luxe prefabwoningen? Dan ben je bij onze klant aan het juiste adres. Deze ontwerpt en bouwt prefabwoningen van A tot Z. Wanneer jij een vrijstaande prefabwoning ziet staan in Nederland is het een grote kans dat deze in de Noordoostpolder is gebouwd.

Dagelijks zorg jij, samen met je collega’s, dat de woningen aan het einde van de week klaar staan voor transport. Jij weet als geen ander het belang van het behalen van de deadline en doet hier in samenwerking met jou team alles aan dit waar te maken. Jouw dag zal bestaan uit het bouwen van de dakkapellen en andere specials, afhankelijk van de afdeling waar jij werkt en welke achtergrond je hebt. Doordat alle werkzaamheden plaatsvinden in de werkhal hoef jij geen rekening te houden met de weersomstandigheden of reistijden. Kortom; een prachtige plek om bij te dragen aan het doel van deze prachtige organisatie!

Over het bedrijf

Onze relatie is een innovatief bedrijf dat zich bezighoudt met het verkopen en voorbereidend bouwen van prefab woningen.

Functie eisen

Jij werkt graag met je handen, hebt eerder timmerwerkzaamheden gedaan en vind het meewerken aan projecten en bouwen aan woningen het mooiste wat er is. Om binnen het bedrijf volledig tot je recht te komen is het handig als je ervaring hebt met technische tekeningen lezen.

Wat wij bieden

Een stabiele werkomgeving, een uitstekend salaris en een gezellig team is wat zij de normaalste zaak van de wereld vinden. Omdat dit bedrijf zo’n goede naam opbouwt zit de portefeuille al vol tot ver in 2020; volop werk dus!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden