In Person header2.jpg

Logistiek medewerker bij Spotta Utrecht. Je kunt diret starten!

Deel deze vacature
  • Plaats UTRECHT
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Flexibele aanpakkers opgelet! Ben jij per direct op zoek naar een leuke baan in de logistiek? En wil jij als eerste weten welke aanbiedingen er in de reclamefolders staan?
Lees dan verder want dan is deze vacature echt iets voor jou!

Bij Spotta in Utrecht staan 4 machines waar de huis-aan-huis folderpakketten gemaakt worden. Aan deze machines staan productiemedewerkers die de folders in de machine leggen. Aan de machine werk je samen in een team met de operator en je collega-productiemedewerkers.

Als productiemedewerker zorg jij er samen met je collega's voor dat de machine op rolletjes loopt. Door jouw snelheid en handigheid voorkom je storingen en stilstand.

Over het bedrijf

7 miljard folders per jaar. Er is bijna geen Nederlander boven de 10 jaar die nog nooit een folder heeft gelezen die door Spotta wordt verspreid. Spotta is de marktleider op het gebied van ongeadresseerde reclame drukwerkverspreiding zoals huis-aan-huis folders, kranten, magazines en samples. Vanuit haar 3 vestigingen bezorgt Spotta huis-aan-huis-folders in heel Nederland. Het is een informele organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Het team op de locatie in Utrecht bestaat uit ca. 100 medewerkers met verschillende nationaliteiten.

Functie eisen

Bij Spotta wordt er gewerkt in ploegendiensten. Gedurende één week werk jij in de ochtend- (6:00-14:00), avond- (14:00-22:00) of nachtploeg (22:00-06:00). De productie begint op dinsdagmiddag om 16:00 en loopt door tot einde productie, dit is veelal op zaterdag maar in drukke periodes ook op zondag. Het is belangrijk dat je alle ploegen en dagen beschikbaar bent. Ook moet je beschikken over een goede fysieke gezondheid in verband met fysiek zwaar werk.

Wat wij bieden

Voor de vacature productiemedewerker, bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden aan. Werken bij Spotta staat bekend als een fijne werkplek met leuke collega's.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO van Spotta.
Voor het werken tussen 22:00 uur en 6:00 uur ontvang je een toeslag. Op zon- & feestdagen ontvang je voor de gehele dag toeslag.
Reiskosten worden vergoed bij een enkele reis vanaf 11 km en kosten die je maakt voor het openbaar vervoer worden volledig vergoed.

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? En wil je graag zo snel mogelijk aan het werk?
Stuur dan je cv en motivatie naar utrecht@inperson.nl of bel met 030-7539510.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

HK Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden