In Person header2.jpg

Reachtruckchauffeur

Deel deze vacature
  • Plaats HAAFTEN
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Vorige week draaide jij de middagploeg, dat betekent deze week lekker vroeg aan de slag. Je bent een kwartiertje voor aanvang aanwezig zodat je rustig nog een bakje koffie kan drinken en de dag kan bespreken met je collega’s. Dan is het aan de slag. Op je scanner krijg je de orders van vandaag te zien. Je kunt zelfstandig het magazijn door en weet precies waar alle producten te vinden zijn. Zodra je een kapotte pallet ziet stel je de kwaliteit voorop en zorg je ervoor dat deze vervangen wordt. Nog even een last-minute wijziging oppakken en dan alles netjes klaar zetten voor de volgende ploeg. Heerlijk zo’n ploegendienst, zo kun je nog makkelijk die barbecue van vanavond voorbereiden!

Over het bedrijf

Heb jij de oranje blokletters al voorbij zien rijden op de snelweg? Ze zijn haast niet te missen! Nedcargo is namelijk hét transportbedrijf met passie voor voedsel, dranken en retail. Hun missie: een duurzamere transportsector. Door efficiënte dienstverlening gaan ze voor een logistieke keten zonder verspilling. Nedcargo heeft haar zaken tip top in orde en daarom waarderen klanten hen ook met een dikke 9.

Functie eisen

Als reachtruckchauffeur is het belangrijk dat jij ervaring hebt met werken in de logistiek. Je wil de hoogste kwaliteit voor de klant leveren en houdt tijdens het werk het tempo er goed in. Je houdt van dynamisch werk waarbij je multi-inzetbaar bent om het magazijn draaiende te houden. We zoeken mensen die in de omgeving Soesterberg woonachtig zijn of er met eigen vervoer kunnen komen. Een reachtruckcertificaat is een vereiste.

Wat wij bieden

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar twijfel je nog? Je kunt me altijd bellen voor vragen! We kunnen kennismaken met een kop koffie en natuurlijk laat ik je graag het magazijn zien zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Ik ben Miranda en je kunt me bereiken op 06 13 98 88 17 of nieuwegein@inperson.nl.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

In Person Nieuwegein: Nieuwegein, Erfstede 4A Nieuwegein

Erfstede 4A
3431 KH Nieuwegein
0620638279

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden