In Person header2.jpg

(Leerling) Monteur Zonnepanelen

Deel deze vacature
  • Plaats GOOR
  • Vakgebied Bouw/Architectuur
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Als (leerling) monteur zonnepanelen ben jij de onbevreesde man/vrouw, die geen problemen heeft met het werken op hoogte. Voor de elfde verdieping deins jij niet terug! Samen met je collega's ben je werkzaam op verschillende locaties in het land. Zowel in Oost- als West-Nederland.

Als leerling monteur zonnepanelen leer je de fijne kneepjes van het vak. Naast het plaatsen van zonnepanelen installeer je ook omvormers. Jouw tweede naam is óf wordt chef (monteur) zonnepaneel!

Over het bedrijf

Duurzaamheid is in de maatschappij de laatste jaren een echte trend. Denk aan recycling en aan groene energie. Zonnepanelen zijn dé meest duurzame bron van energiewinning.

Onze opdrachtgever, Dutch Solar Systems, biedt energiebesparende oplossingen; zij plaatsen zonnepanelen, zonnecollectoren en zonneboilers op woonhuizen, kantoren en appartementen. Ook hebben zij verschillende producten die zorgen voor de warmteterugwinning uit water.

Dutch Solar Systems te Goor behoort tot het kleinbedrijf met 18 medewerkers. Dagelijks stemmen zij hun productaanbod af op de doelstellingen en behoeften van hun klanten. Dit doen zij met veel gedrevenheid en enthousiasme.

Functie eisen

Weet jij van aanpakken en ben jij op zoek naar een uitdagende functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder gelden voor de functie een aantal voorwaarden:
- je hebt geen hoogtevrees;
- je hebt een VCA-diploma of bent bereid deze te halen;
- je hebt elektrotechnische kennis of wilt deze graag opdoen;
- het hebben van een B-rijbewijs is niet verplicht, maar wel zo handig!

Wat wij bieden

Wij bieden:
Een uitdagende functie in dagdienst met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast kan je rekenen op een goed salaris conform de cao Kleinmetaal.

Bij Dutch Solar Systems word je serieus genomen; zo word je, intern opgeleid tot monteur zonnepanelen en krijg je de mogelijkheid je VCA VOL te halen.

Ben jij de kandidaat voor deze functie? Dan kom ik, Robbert van der Ham, graag met jou in contact. Stuur een mail naar robbert.vanderham@inperson.nl of bel met 06-30307812.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

HK Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden