In Person header2.jpg

Productiemedewerker Dagdienst Rijssen

Deel deze vacature
  • Plaats RIJSSEN
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Als productiemedewerker behoor je tot één van de belangrijkste afdelingen binnen Culifrost. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het inpakken van verschillende soorten vleesproducten, die via de logistieke afdeling bij de winkels terecht komen.

Wat doe je bij Culifrost?

Inpakken! Bij Culifrost worden de producten vermalen, gekookt, gebakken en uiteindelijk weer teruggevroren. Als dit proces is voltooid worden de producten zorgvuldig, snel en netjes ingepakt. Dit doe je met zo’n 3 personen. Circa 2 personen vullen dit aan, zodat men door kan blijven pakken. Aan eind van de lijn staan circa 2 personen die de gevulde bakjes controleren en opstapelen in kratten. Je kan hier op alle plekken ingezet worden. Daarnaast zijn er nog andere lijnen met andere werkzaamheden zoals kratten vullen. Hygiëne en veiligheid is hierin belangrijk. Culifrost ontwikkelt zich elk jaar weer en daardoor zijn er veel doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf.

Over het bedrijf

Culifrost is ambachtelijk producent van deegwarensnacks en maaltijdverrijkers uit Rijssen. onderdeel van Vivera. Zij produceren onder andere een uitgebreid assortiment kaassoufflés, worstenbroodjes, saucijzenbroodjes en soepverrijkers. Culifrost onderscheidt zich door te kiezen voor innovatieve producten vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen.

Functie eisen

In Person is op zoek naar enthousiaste en flexibele medewerkers die in dagdienst kunnen werken. Jij neemt graag initiatieven. Ervaring in de levensmiddelenindustrie zien wij als een groot voordeel.

Wat wij bieden

Vind jij het fijn om je eigen tijden in te plannen? Dat kan! Door middel van ons plansysteem kun je je eigen werkweek indelen. Daarnaast biedt In Person jou een functie in dagdienst, de tijden zijn van 08:00 tot 17:00. In Person bidet jou een leuke dynamische werkomgeving, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke enthousiaste collega’s en diverse doorgroeimogelijkheden. Het bruto uurloon voor een productiemedewerker (23 jaar en ouder) is €9,77 excl. reiskosten en toeslagen, na 26 gewerkte weken krijg je een loonsverhoging. Kortom een mooie toekomst bij een snel groeiende organisatie in de food branche.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Almelo, Egbert Gorterstraat 3 Almelo

Egbert Gorterstraat 3
7607 GB Almelo
0546-454740

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden