In Person header2.jpg

Binnendienst medewerk(st)er (Tijdelijk)

Deel deze vacature
  • Plaats EINDHOVEN
  • Vakgebied Administratief/Secretarieel/Callcenter
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als medewerk(st)er binnendienst werk je in een dynamische omgeving waar wij jaarlijks met meer dan 23.000 bezorgers werken. Op een passende manier behandel je vragen van consumenten en bezorgers, tevens ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van klachten; dat is de ultieme uitdaging op de binnendienst. Deze vacature is zeer interessant voor jou wanneer je een probleem om kan zetten in een uitdaging en aan de hand daarvan een passende oplossing direct weet in te zetten.

Als Binnendienst medewerker vervul je een belangrijke rol als eerste aanspreekpunt voor zowel consumenten als bezorgers. Om dit te kunnen doen ben je verantwoordelijk voor;
- Het oppakken en beantwoorden van vragen van bezorgers. Dit kan variëren van vragen over hun werkverdeling tot hun eigen arbeidsvoorwaarden.

- Het verwerken van klachten van consumenten over onze bezorging en zorgt ervoor, rekening houdend met de aard van klachten, dat deze tijdig en juist afgehandeld worden door de juiste afdeling. Handelt deze zelf af door bezorgers te informeren of maakt overzichten voor bezorgerscoördinatoren zodat zij klachten kunnen oplossen.

- Maakt aan bezorgers en consumenten inzichtelijk wat de oorzaak en het antwoord is op veel voorkomende vragen of klachten over het bezorgen van folders. Inventariseert afmeldingen van bezorgers of andere incidenten en vindt voor de hand liggende vervangingen, zodat folders tijdig bezorgd worden.

- Nabellen van bezorg enquêtes, aan de hand van een vragenlijst beginnende bezorgers navragen hoe ze het bezorgen ervaren.

Over het bedrijf

Wil jij tijdelijk werken bij dé huis-aan-huis folderbezorging in Nederland? Via In Person kun jij aan de slag als medewerk(st)er binnendienst bij Spotta Eindhoven. Jaarlijks bezorgt deze dochteronderneming van PostNL meer dan 7 miljard folders in heel Nederland. Samen met een fantastisch team ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle vragen van zowel consumenten als eigen bezorgers.

Functie eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die kan enthousiasmeren, accuraat en klant- en oplossingsgericht is. Omdat je veel telefonisch contact hebt, heb je uiteraard een fijne telefoonstem en ben je communicatief vaardig.

Je bent veel bezig met diverse geautomatiseerde systemen en voornamelijk een jongere doelgroep. Om de functie goed uit te voeren beschik je over minimaal aantoonbaar MBO 4 niveau of HBO werk- en denk niveau.

Wat wij bieden

- Een tijdelijke maar fulltime baan tot half september 2019
- Een salaris van € 2100,- per maand (22+ / 40 uur) (€ 12,11 per uur)
- Reiskostenvergoeding vanaf 11 kilometer enkele reis
- Je komt te werken in een enthousiast team met veel ervaring

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Eindhoven, Steenoven 19 Eindhoven

Steenoven 19
5626 DK Eindhoven
040 262 04 95

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden