In Person header2.jpg

Technisch productiemedewerker | Dagdienst

Deel deze vacature
  • Plaats ALMELO
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Ben jij handig met gereedschap? Dan ben jij degene die wij zoeken! In deze functie ga je aan de slag op de afdeling 'Afwerkerij' en zorg jij voor de nabewerking van kunststof producten. Kunststof producten, zoals stoelen, douchecabines en onderdelen voor de auto-industrie voorzie jij van een finishing touch! Denk bijvoorbeeld aan het boren van verschillende gaten en het glad maken van een naad. Hierbij werk je met verschillende (hand)gereedschappen binnen een gemotiveerd en gezellig team.

Over het bedrijf

Pentas Moulding B.V. is een technisch en innovatief bedrijf dat op maat gemaakte kunststof producten en onderdelen vervaardigt middels rotatiegieten. Pentas is uitgegroeid van een bedrijf waarvan de hoofdtaak bestond uit het produceren van surfplanken tot een bedrijf dat ruim 700 verschillende kunststof producten produceert.

Pentas Moulding B.V. is een bedrijf met oog voor haar medewerkers; zij heeft het welzijn van haar medewerkers hoog in het vaandel staan. Zo kan je rekenen op begeleiding op maat en waardering voor je inzet.

Functie eisen

Het functieprofiel is als volgt:
- Je heb affiniteit met techniek
- Je bent kwaliteitsbewust
- Je bent minimaal 1,75 meter en lichamelijk in goede conditie

Wat wij bieden

Fit worden zonder je in te schrijven bij de sportschool? Dat zit er wel in bij Pentas! In deze functie zit je geen moment stil en ontvang je bij goed functioneren een contract bij de opdrachtgever. Tevens betreft het een functie in de dagdienst en kan je vanuit deze functie doorgroeien tot ovenbediener, een bijzondere operator functie.

Enthousiast geworden over deze functie? Graag kom ik, Robbert van der Ham, met jou in contact! Bel met 06-30307812 of stuur een mail naar robbert.vanderham@inperson.nl.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

HK Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden