In Person header2.jpg

Web specialist / marketing medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats BERGENTHEIM
  • Vakgebied Marketing / Communicatie
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Ben jij een digital mind met duidelijke business doelstellingen voor ogen? En toe aan een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid in een internationale omgeving? Voor de implementatie van ons nieuwe website platform zijn we op zoek naar een web specialist die Toppoint online laat groeien door zijn/haar kennis en vaardigheden.

We zoeken een zelfstandige én creatieve webspecialist die verantwoordelijk is voor het beheren, ontwikkelen, optimaliseren en online marketing van onze website en webshop. Op ons platform zijn maandelijks ruim 10.000 promotionele distributeurs in heel Europa actief en er zijn maar liefst 50.000 online orders op jaarbasis. De wensen van onze dealers kun jij eenvoudig doorvertalen naar online oplossingen. Je hebt een duidelijke online strategie die je weet door te vertalen naar meetbare doelstellingen en een strategische visie op internationaal niveau. Het doormeten van bezoekersgedrag, optimaliseren van webpagina’s, creëren van lead generation en uitvoeren van A/B testen zit in jouw DNA.

Je bent commercieel ingesteld en aan de hand van de data signaleer jij sales opportunities. Streven naar een gebruiksvriendelijk en vooruitstrevend platform zit in jouw DNA en zorgt dan ook voor een optimale customer experience. Voor alle vragen omtrent onze website en webshop ben jij het aanspreekpunt.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Hengelo en staat al jaren bekend als vooraan staand leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. De producten van onze opdrachtgever worden met persoonlijke bedrukking in uiteenlopende industrieën van het MKB tot aan groothandels wereldwijd geleverd.
Het verloop in personeel is nihil bij deze organisatie. Vaak werkt men hier vele jubilea met veel plezier.

Functie eisen

• Afgeronde hbo- of wo-opleiding bijvoorbeeld richting van marketing, commerciële economie of ICT;
• Relevante werkervaring binnen een e-commerce omgeving en/of platform;
• Kennis van Magento, data en conversie optimalisatie;
• Analyseren van marktontwikkelingen en digitale trends, jij bent altijd op de hoogte van de nieuwste oplossingen en kan dit doorvertalen naar onze online omgeving;
• Een goed gevoel voor uitstraling, vormgeving en usability;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre.

Wat wij bieden

Er staat je een baan met veel verantwoordelijkheid én zelfstandigheid te wachten in een inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een gemotiveerd en jong team en bieden je goede faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Denk hierbij aan flexibele werktijden, reiskostenvergoeding, gezamenlijke lunches, gezellige vrijdagmiddagborrels en ontwikkelingsmogelijkheden.ff

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Oldenzaal, Nieuwstraat 82 Oldenzaal

Nieuwstraat 82
7571 BM Oldenzaal
0541-536522

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden