In Person header2.jpg

Productiemedewerker fulltime

Deel deze vacature
  • Plaats RIJSSEN
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het algehele productieproces. Dit houdt onder andere in: het produceren van raamdecoratie. Ervaring in de elektrische aansturing van raamdecoratie is een pré. Ook word je zo nu en dan op locatie ingezet, zodat je het montageteam kunt ondersteunen bij meerdere complexe projecten. Het betreft een veelzijdige baan, waarbij je met name werkzaam bent op onze vestiging.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever realiseert projecten in het binnen-en het buitenland op gebied van raamdecoratie, wall-to-wall tapijten en vloerkleden. Daarbij hebben zij een montage en productieteam in eigen beheer. Maatwerk en ervaring is de grote kracht bij dit bedrijf.

Functie eisen

In deze functie werk je in teamverband en ben je zeer planmatig ingesteld. Het leveren van kwaliteit en nauwkeurig werk is zeer belangrijk. Ervaring in een soortgelijke functie is daarbij een pluspunt.

Wat wij bieden

Bij gebleken geschiktheid is een beloning naar ervaring en opleidingsniveau op zijn plaats. Daarnaast krijg je goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Werken bij onze opdrachtgever betekent werken bij een informele organisatie die volop in beweging is. Wil je meer informatie over werken als productiemedewerker of meteen solliciteren?
Neem dan contact op met Jan Willem of Niels door te bellen naar 0548 613 832, te mailen naar rijssen@inperson.nl of door langs te komen aan de Enterstraat 9A!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rijssen, Enterstraat 9a Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden