In Person header2.jpg

Productiemanager

Deel deze vacature
  • Plaats EINDHOVEN
  • Vakgebied Advies/Consultancy
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

In een leuk en sterk team van 4 Productiemanagers zorg jij er mede voor dat de dagelijkse operatie goed zal verlopen. Dit doe je onder andere door het managen en begeleiden van medewerkers. Het productieproces heeft daarnaast ook een technisch aspect met klein onderhoud. Ook ben jij goed in plannen en het verder ontwikkelen van het proces in de organisatie. Je kan knelpunten signaleren en je kan plannen cijfermatig onderbouwen. Daarnaast ben jij communicatief erg sterk en weet jij mensen te motiveren!

Over het bedrijf

Het bedrijfis dé specialist in integraal textielbeheer. Vanuit 20 locaties in Nederland en België verzorgen zo’n 2.000 medewerkers textiellogistieke diensten voor de gezondheidszorg en de horeca & recreatie, en industrie. De organisatie mag zich koploper noemen, een positie die gebaseerd is op een heldere ondernemingsvisie, zuiver inzicht in de processen en een transparante aanpak. Bij de organisatie gaat het niet alleen om het product of de dienst. De gehele organisatie, de processen en de klantrelatie zijn onderwerp van onze kwaliteitszorg.

Functie eisen

Je hebt kennis en ervaring hoe je een proces moet sturen en hoe je de medewerkers, samen met de middelen, op elkaar af kan stemmen voor een goed resultaat. Jij kan de medewerkers beter maken en structuur aanbrengen in de processen. Ook ben jij strategisch en tactisch erg sterk. Daarnaast beschik jij over het volgende:
- HBO werk- en denkniveau;
- Ervaring met het inrichten van logistieke processen;
- Leidiggevende kwaliteiten;
- Stress bestendig;
- Communicatief vaardigheden;
- Heel belangrijk is een gezonde dosis humor!

Wat wij bieden

Je komt in een resultaatgerichte werkomgeving te werken met korte communicatielijnen en enthousiaste medewerkers. Je hebt de kans om door te stromen en om jezelf te ontwikkelen. Binnen de organisatie wordt er gewerkt tussen 06.00 en 22.00 uur. Deze tijden worden in verschillende shifts ingevuld. De verdeling zal onderling met de Productiemanagers worden afgesproken. Daarnaast is het aanbod:
- Een goed salaris;
- Goede arbeidsvoorwaarden;
- Open en flexibele werkplek;
- Een enthousiast team;
- Een diverse job.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Nijmegen, Kerkenbos 1037 Nijmegen

Kerkenbos 1037
6546 BB Nijmegen
024-7513610

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden