In Person header2.jpg

Resource Planner

Deel deze vacature
  • Plaats ROTTERDAM
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen en invullen van de vraag naar vast / eigen en tijdelijk ingeleende medewerkers. In overleg met Unit Managers en Project managers zorg je voor een optimale inzet van eigen personeel en het invullen van de capaciteitsvraag met inleen personeel. Op basis van de aanvraag bepaal je de benodigde mensen met de benodigde competenties. Hiermee draag je bij aan een tijdige en kwalitatief goede uitvoering van werkzaamheden en projecten bij onze klanten.

Taken en verantwoordelijkheden als Resource Planner:

- Je verzorgt de planning en de invulling voor diverse units/afdelingen, waarbij je de juiste prioriteiten weet te stellen en zorgt voor een maximale bezettingsgraad van eigen medewerkers;
- Je onderhoudt actieve contacten met diverse externe leveranciers van flexibele arbeid over aanvragen van inleenpersoneel en de gevraagde kwalificaties;
- Je verzorgt een periodieke capaciteitsplanning voor korte en lange termijn en je hebt regelmatig contact met de managers van de diverse afdelingen over de capaciteitsbehoefte en stuurt bij waar nodig;
- Je creëert een ideale mix binnen operationele teams tussen competenties, ervaring en kosten;
- Je schakelt regelmatig met jouw interne klanten en contactpersonen en draagt zorg voor een goede informatievoorziening naar o.a. Management, HR en Inkoop.

Voor deze rol zijn we op zoek naar een stevige persoonlijkheid die uitdagingen niet uit de weg gaat. Onze werkzaamheden zijn sterk onderhevig aan pieken en dalen en je dient in deze grillige omgeving het hoofd koel te houden om uiteindelijk een blijvende, stabiele bijdrage te kunnen leveren.

Over het bedrijf

Wij zijn een internationale, technische dienstverlener op het gebied van Asset Integrity Management.

Voor onze ruim 16.000 medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Samen werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van E&I en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore powerplatform.

Wij werken niet alleen voor onze klanten, maar ook mét onze klanten. Onze klantgerichte bedrijfscultuur maakt ons tot betrouwbare adviseurs die met een frisse blik naar een organisatie kijken en tegelijkertijd zorgen over een consistente, winstgevende productie wegnemen.

Functie eisen

Wij hechten veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.

Specifieke eisen voor Resource Planner
- Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring bij een technisch uitzendbureau/ detacheerder of als Resource Planner bij een technische organisatie;
- Je hebt ervaring met de bemiddeling/ werving van technische profielen in olie & gas en/of chemie industrie;
- Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals ATW, Arbowet en Flexwet;
- Je hebt kennis van MS Office, ERP systemen en softwarepakketten m.b.t. resource planning;
- Je bent in staat te schakelen tussen HR, inkoop en flex- leveranciers en kunt ieder van hen van inhoudelijk advies voorzien;
- Je bent proactief, daar waar jij signaleert dat er acties moeten worden genomen, zet je deze in en zorg je ervoor dat de processen zo efficiënt mogelijk blijven lopen.

Wat wij bieden

Wij zijn een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Tevens bieden wij de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Standplaats is Rotterdam. Verder reisbereidheid naar het hoofdkantoor in Utrecht
Aantal uur per week: 40 uur
Contractduur: Jaarcontract met mogelijkheid tot vast dienstverband.


Ben jij de planner die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of de sollicitatieprocedure, kun je telefonisch contact opnemen met Reshma Binda via 0620032430 of via reshma.binda@inperson.nl.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Den Haag, Prinses Margrietplantsoen 33 Den Haag

Prinses Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag
070-3614444

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden