In Person header2.jpg

Heftruckchauffeur

Deel deze vacature
  • Plaats LOSSER
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als heftruckchauffeur ben je ,samen met je collega's, verantwoordelijk voor het bevoorraden van de afdelingen met verschillende onderdelen, zodat de produktie door blijft draaien. Het is een functie in 2 ploegen; de werktijden zijn van 600 u tot 1430 u( ochtenddienst) en van 1430 u tot 2300u (middagdienst) , maandag tm vrijdag. Je werkt in een gezellig team met leuke collega's, salaris volgens CAO en reiskosten vanaf 10 kilometer enkele reis.

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor In Person werft is al tientallen jaren een specialist in het ontwikkelen en produceren van vlinderkleppen. Aan klanten in de hele wereld levert het bedrijf aan de water- en drinkwaterbehandelingsindustrie, elektriciteitscentrales, de scheepsbouw, de (petro)chemische- en procesindustrie en de installatiesector. Hiervoor hebben we een uitgebreid assortiment aan vlinderkleppen, terugslagkleppen, aandrijvingen en accessoires.

Het bedrijf is onderdeel van een mondiale organisatie, een toonaangevende onderneming die flowcontrol-producten en in het bijzonder industriële afsluiters maakt. Desondanks heeft het bedrijf het karakter van een Twents familiebedrijf behouden.

De ontwikkeling, engineering, fabricage en verkoop van onze producten vinden plaats binnen het bedrijf. Meer dan 250 gekwalificeerde medewerkers staan hier klaar om elke klant een optimale oplossing te bieden voor ieder proces. Teams van alle afdelingen denken enthousiast mee over continue verbeteracties. Om hun kennis op peil te houden is er veel aandacht voor het opleiden van alle medewerkers en biedt hen hiermee toekomstmogelijkheden.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat , bereid om in 2 ploegen te werken en op korte termijn beschikbaar.

Wat wij bieden

Een zeer afwisselende baan in een internationaal bedrijf.
Prettige werksfeer en salaris conform Metaal CAO.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

HK Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden