In Person header2.jpg

Management assistent

Deel deze vacature
  • Plaats DEVENTER
  • Vakgebied Administratief/Secretarieel/Callcenter
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

De personal assistant is in dit proces de medewerker die het hoofd koel houdt en zich altijd op de “driver seat” bevindt. In deze functie onderhoud je altijd rechtstreeks contact met de directeur.

Betrokkenheid
Onze opdrachtgever verdiept zich doorlopend in alle facetten van het vak. Je zal snel leren welke onderdelen en disciplines het vak zo mooi maken en het onoverkomelijke jargon heeft al snel geen geheimen meer voor je. Hoewel je zelf geen producties vormgeeft en realiseert, zal een succesvol afgeronde opdracht ook als jouw succes voelen.

Klantcontact
Dagelijks contact met klanten is in jouw functie essentieel. Dat gebeurt telefonisch, via e-mal en vaak ook In Person. Opdrachten leg jij vast, je communiceert over tussentijdse aanpassingen en je zorgt ervoor dat zowel klant als collega’s en freelancers weten wat er wanneer nodig is om de opdracht succesvol af te ronden.

Productiebegeleiding
Bij het realiseren van de producties zijn vaak meerdere partijen betrokken. Je weet het overzicht te behouden over de bijdragen van al die partijen, de planning en de financiën. Het succes van producties valt of staat vaak met een perfecte mediaplanning. Elke opdracht kent een mediaplan en in de uitvoering hiervan speel jij een belangrijke rol. Je plant media, koopt in en controleert achteraf. Hierbij kan je denken aan zendtijd in radio of tv-reclameblokken, billboards, drukwerk en advertentieruimte in bladen.

Secretarieel werk
Zo nu en dan zal je gevraagd worden om een bespreking vast te leggen. Hierbij kan je denken aan het vastleggen van gemaakte afspraken en deze te versturen naar de aanwezigen. Dit alles ook weer om de juiste voortgang van de afspraken te bewaken.

Interne organisatie
De planning en uitvoering van producties lopen niet altijd geheel volgens een vast stramien. Soms maakt de directeur afspraken op locatie met de klant, freelancers mailen soms met vragen of opmerkingen, klanten reageren naar diegene die ze het laatste spraken. Het is dan ook een kunst om alles samen te vatten in een overzichtelijk geheel. Door je actief op de hoogte te laten houden zorg jij hier echter voor. Het coördineren van afspraken en het eventueel bijstellen ervan , is voor jou routine.

Tot Slot
Je functie is erg veelzijdig. Soms ligt de nadruk op aanbrengen van structuur en een andere keer zal je moeten improviseren op een onverwachte wending. Je hebt een gezonde dosis ambitie en laat je niet snel uit het veld slaan. Het leveren van kwaliteit is de pijler waarop het bureau rust ook wanneer de tijdsdruk hoog is.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever adviseert organisaties (bedrijven) over hun strategisch communicatiebeleid en realiseert de uitvoering ervan. Het bureau bestaat uit een kleine kern en een groot netwerk aan specialisten. Op deze wijze kunnen grote en kleinere opdrachten gerealiseerd worden. In relatie tot de planning en organisatie van alle opdrachten vraagt dit intern om veel discipline en een continue afstemming tussen alle betrokkenen.

Functie eisen

- Minimaal 20 uren per week inzetbaar
- Flexibel inzetbaar
- Stressbestendig
- Goed in staat secretariële werkzaamheden uit te voeren

Wat wij bieden

Spreekt deze functie je aan en ben je nieuwsgierig geworden naar deze uitdaging? Stuur dan een recent CV en motivatie naar deventer@inperson.nl t.a.v. Lenaart Boeser en overtuig ons van je toegevoegde waarde voor deze mooie rol. Vanzelfsprekend bieden wij een marktconform salaris met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie. Uiteraard is deze vacature voor zowel vrouwen als mannen.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Deventer, Geert Grootestraat 6 Deventer

Geert Grootestraat 6
7411 GS Deventer
06-53179989

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden