In Person header2.jpg

Applicatiebeheerder ERP ( 40 uur)

Deel deze vacature
  • Plaats AALTEN
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

In de functie van applicatiebeheerder ERP ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het ERP systeem en gerelateerde applicaties. Het ERP systeem, Oracle JD Edwards, staat aan de basis van een complex landschap met gevarieerde applicaties die zowel On-Premise als in de Cloud opereren. Je bent de spil tussen de gebruikers en de consultants en hebt een leidende rol in de uitvoering van de juiste verbeteringen en gefaseerde her-implementatie (nieuwe functionaliteiten) van het ERP systeem. Daarnaast draag je zorg voor de integratie aspecten vanuit het ERP naar andere belangrijke systemen, zoals CRM (Dynamics 365) en PIM (Informatica).

Over het bedrijf

Wil jij jouw ijzersterke analytische denkvermogen inzetten bij een modern en groeiende organisatie? Heb jij een energieke drive en ben je positief ingesteld? Dan zoeken wij jou!

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?

HBO werk- en denkniveau
Minstens 4 jaar ervaring als applicatiebeheer van complexe applicaties (Microsoft Dynamics AX, Navision, Infor Baan, SAP)
Ervaring met Oracle JD Edwards is een pré
In staat proces- en projectmatig te kunnen werken
Continu op zoek naar verbeteringen, zowel in je werk als bij jezelf
Analytisch, zelfstandig en communicatief vaardig

Wat wij bieden

Kaemingk is een professionele, internationaal georiënteerde organisatie met volop kansen om succesvol te zijn in jouw vakgebied.
Binnen het zelfsturend applicatieteam, bestaande uit 5 collega’s, wordt hard gewerkt en liggen er veel – vakinhoudelijke - uitdagingen voor je klaar. Gezien de digitale uitdagingen waar Kaemingk voor staat, zijn de persoonlijke ontwikkelmogelijkheden binnen de IT enorm. Persoonlijke ambitie wordt krachtig ondersteund door Kaemingk met trainingen, coaching en persoonlijke begeleiding. Je krijgt de ruimte om je 100% te focussen op jouw expertise en trajecten van a tot z te begeleiden. De bedrijfscultuur? No-nonsense en praktisch. Resultaat telt maar vooral ook respect voor elkaar en een goede informele sfeer. Jouw capaciteiten en inzet worden beloond met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Lichtenvoorde, Rapenburgsestraat 19 Lichtenvoorde

Rapenburgsestraat 19
7131 CW Lichtenvoorde
0544-394880

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden