In Person header2.jpg

Logistiek Management Traineeship

Deel deze vacature
  • Plaats AALTEN
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Tijdens het Logistiek Management Traineeship bij Kaemingk krijg je direct je eigen verantwoordelijkheden. Je maakt kennis met verschillende aspecten binnen de logistiek; customer service, value added logistics, orderplanning, leidinggeven en (project)management. Daarbij ontwikkel je in snel tempo je kennis en vaardigheden.

Naast ‘training on the job’ door ervaren collega’s, neem je deel aan (strategische) projecten en volg je een aantal interessante trainingen. Je krijgt daarbij de kans om jouw ideeën en initiatieven te delen met de directie. Op deze manier maak je kennis met de praktijk en werk je intensief aan je persoonlijke ontwikkeling.

Zowel tijdens als na afloop van het traineeship wordt in samenspraak met jou en je begeleiders een keuze gemaakt in welke functie je jouw carrière gaat voortzetten.

Over het bedrijf

Ben jij bijna afgestudeerd op hbo of wo niveau en klaar om de arbeidsmarkt op te gaan? Dan is het Logistiek Management Traineeship van Kaemingk misschien wel iets voor jou. Twee jaar, diverse functies, één doel: jezelf razendsnel ontwikkelen tot young professional binnen de logistiek!

Functie eisen

Wat verwachten we van jou?

Afgestudeerd op Bachelor of Master niveau
Affiniteit met logistieke processen, Excel en datamanagement
Ervaring in en/of duidelijke affiniteit met de logistiek is een pré
Daarnaast heb jij de volgende talenten:

Analytisch
Flexibel
Ambitieus
Stressbestendig

Wat wij bieden

Kaemingk is een professionele, internationaal georiënteerde organisatie met volop kansen om succesvol te zijn in jouw vakgebied. Flexibiliteit in werkzaamheden en werktijden zijn bij ons vanzelfsprekend. Onze bedrijfscultuur? No-nonsense en praktisch. Resultaat telt, informeel, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer. In twee jaar tijd geef je jouw carrière een boost. Na het traject weet jij vanuit de logistiek het verschil te maken op het gebied van commercie, leidinggeven, innovatie en supply chain. Na je traineeship krijg je een definitieve positie in ons bedrijf. We belonen jouw capaciteiten en inzet met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

501 Lichtenvoorde, Rapenburgsestraat 19 Lichtenvoorde

Rapenburgsestraat 19
7131 CW Lichtenvoorde
0544-394880

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden