In Person header2.jpg

Teamleider

Deel deze vacature
  • Plaats NIEUWEGEIN
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Marley Spoon geeft niet alleen de mensen thuis een goed gevoel, maar jou ook! Naast een riant salaris en reiskostenvergoeding bieden zij nog meer aantrekkelijke voordelen. Als teamleider ben je constant in beweging en Marley Spoon heeft een bijzonder Health Management programma waardoor ze zorgen dat jouw lichaam in topconditie blijft. Daarnaast is gezelligheid ook van groot belang, dus je wordt deel van een hecht team die regelmatig samen komt voor een diner, barbecue of kerst. Last but not least kun jij in de toekomst gebruik maken van diverse company benefits, omdat jij de topper bent die bij Marley Spoon werkt!
Het proces bij Marley Spoon bestaat uit het controleren van de kwaliteit van ingrediënten, het inpakken van ingrediënten per recept en ten slotte het bij elkaar verzamelen van de bestellingen. Om het proces vloeiend en foutloos te laten verlopen zoeken we een assertieve en pro-actieve teamleider die het team van fantastische medewerkers kan aansturen.
Je werkdag is zeer afwisselend. Je start de dag met verdeling van de taken op de productievloer en ervoor zorgen dat iedereen weet wat hij of zij moet doen. Vervolgens heb je overleg met de andere teamleiders. Plots blijken er te weinig uien te zijn geleverd en stap jij in het busje om bij te halen, goed opgelost! Je ondersteunt de medewerkers waar nodig en intussen maak je de planning en administreer je de gewerkte uren. Je houdt in de gaten dat he tempo erin blijft en dat de kwaliteit hoog blijft. Aan het einde van de dag ruim je met z’n allen op en laat je een schone werkomgeving achter voor de volgende dag.
Deze functie is fulltime (40u). De werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Je start om 07.30 en het einde van je werkdag is variabel. De werkomgeving is een koelcel van 2-4 graden.

Over het bedrijf

Werken bij een hippe, snelgroeiende organisatie? Wekelijks stellen de chefs heerlijke gerechten samen die samen met de recepten en alle benodigde ingrediënten bij de consument thuis worden bezorgd.

Functie eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je flexibel bent, probleemoplossend vermogen hebt en een passie hebt voor leidinggeven en aansturen. MBO werk- en denkniveau is een voorwaarde en relevante werkervaring is een pré. Je bent een echt people-manager die verstand heeft van productieprocessen en die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Daarnaast kun je goed met Microsoft Office werken.

Wat wij bieden

Loop jij al warm voor deze functie? Solliciteer dan nu via de knop hierboven of neem contact op met Miranda Hous 06-13988817

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

In Person Nieuwegein: Nieuwegein, Erfstede 4A Nieuwegein

Erfstede 4A
3431 KH Nieuwegein
0620638279

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden