In Person header2.jpg

Productiemedewerker, Farmaceutisch Medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats DONKERBROEK
  • Vakgebied Sales/ Commercieel
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Bereiden van medische voedingssupplementen; grondstoffen mengen volgens receptuur, bedienen van capsuleer- en tabletteer-machines, vloeibare supplementen mengen en afvullen in flessen, bedienen van verpakkingsmachines, als wel handmatig verpakken, voorraden beheren, onderhouden en schoonmaken van de machines en kwaliteitsbewaking.
De medische voedingssupplementen moeten aan zeer strenge hygiëne- en veiligheidseisen voldoen en het is daarom van groot belang om heel nauwkeurig en kritisch te werken.

Over het bedrijf

Een jong en groeiend bedrijf is op zoek naar een enthousiaste nieuwe medewerker voor het produceren van medische voedingssupplementen voor mensen met maag/darm problemen.

Functie eisen

Wij zoeken iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die zeer nauwkeurig kan werken, hygiënisch en stipt is, graag in een klein team werkt, kan werken met Word en internet, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden heeft in de Nederlandse taal, rekenkundig inzicht heeft, staand werk kan verrichten en graag parttime wil werken tijdens school- en Kinderopvangtijden.
Onze voorkeur gaat uit naar mensen met een opleiding of ervaring als bereidend apothekersassistent en/of ervaring in farmaceutische productie.

Wat wij bieden

Regelmatige werktijden die op maat aangepast kunnen worden aan school en opvangmogelijkheden van kinderen. Parttime werken tussen 21 tot 32 uur per week, op vaste dagen. Uitbreiding van uren is mogelijk na afronden van interne opleiding. Een klein enthousiast team dat werkt met hart voor de klanten.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Oosterwolde, Veengang 1 Oosterwolde

Veengang 1
8431 NJ Oosterwolde
0516 512 012

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden