In Person header2.jpg

Nachtdienst medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats GORINCHEM
  • Vakgebied Bouw/Architectuur
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Help jij graag mee met de op- en afbouw van de grootste evenementen en beurzen van Evenementenhal Gorinchem gedurende nachtdiensten? Dan komen wij graag in contact met jou!

Werkzaamheden:
De werkzaamheden bestaan uit het inrichten van een beurshal, het leggen van vloerdelen, plaatsen van standbouwmateriaal en het plaatsen van overige beurs benodigdheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de hal (materialen verplaatsen en stofzuigen.) Je werkt onder leiding van de halbeheerder die aansturing geeft aan het team.

Kom je graag in aanmerking voor deze vacature dan kun je je motivatie + CV sturen naar gorinchem@68degrees.nl of neem contact met ons op via: 0183-699057!

Over het bedrijf

Evenementenhal Gorinchem is dé perfecte locatie voor uw vak- en consumentenbeurzen, congressen, (zakelijke) evenementen, vergaderingen, feesten en andere partijen. Gelegen aan de A15 is Evenementenhal in Gorinchem een niet te missen complex met ruime parkeergelegenheid.

U kunt gebruik maken van de eindeloze mogelijkheden door de hal, congreszalen en vergaderzalen af te huren voor uw eigen evenement. Ons gespecialiseerde team denkt graag met u mee over de invulling en is in staat u van A tot Z te ontzorgen in uw voorbereidingen. Ons doel? Een “Easy” en life changing beleving voor bezoekers, exposanten, partijen en bijbehorende communities.

Functie eisen

- Je bent per direct beschikbaar;
- Je bent pro-actief;
- Je weet van aanpakken en werkt graag met collega’s;

Wat wij bieden

- Dynamische functie bij een evenementen organisatie;
- Informele werksfeer met korte lijnen en een enthousiast team;
- Zowel parttime als fulltime mogelijkheden;

Zoektermen: Nachtdienst, Gorinchem, Werkendam, Almkerk, Woudrichem, Schoonhoven, Vianen, Rijswijk NB, Hank, Dussen, Meeuwen, Genderen, Sliedrecht, logistiek medewerker, nachtdienst, standbouw, steigerbouw, bouwhulp, bouwopruimer.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Gorinchem, Franklinweg 2 Gorinchem

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
0183 - 69 90 57

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden