In Person header2.jpg

Operator / Technische productiemedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats VRIEZENVEEN
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Op zoek naar een uitdagende baan als technisch productiemedewerker of operator? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Afhankelijk van je kennis, vaardigheden en voorkeuren ga je aan de slag op de perserij of op de laserafdeling.
Vanaf dag één zal je goed begeleid worden, wat niet alleen voor plezier in je werk zorgt, maar ook voor hoogwaardige eindproducten en kwaliteit. De uitdaging haal je uit het afwisselend en seriematig produceren van plaatwerk voor onder andere heftrucks en vrachtwagencabines.
Daarnaast biedt het bedrijf volop doorgroeimogelijkheden en ontwikkeling.

Over het bedrijf

Voor Witte van Moort, een succesvolle leverancier van hoogwaardig plaatwerk, zoeken wij mensen die graag met hun handen werken en graag nieuwe kennis en (bijzondere) ervaringen op willen doen. Je gaat aan de slag bij een sociaal bedrijf dat veel waarde hecht aan de relatie met haar medewerkers. Alles binnen Witte van Moort is gericht op duurzaamheid. Dit geldt niet alleen voor de bijzondere band die zij aangaan met jou, maar ook voor de producten die jij weet te vervaardigen.

Functie eisen

Wie ben jij?

Het mooiste is dat je een technische opleiding hebt gevolgd en/of afgerond. Maar je mag ook zeker reageren op deze vacature als je in je vrije tijd ook met techniek bezig bent. Denk daarbij aan meubels maken, sleutelen aan brommers en auto's, computers uit en in elkaar zetten etc.

Wat verwachten verder wij van jou?
- Je hebt technisch inzicht.
- Je bent bereid in een drieploegendienst te werken; van 06:00 – 14:00 uur, 14:00 – 22:00 uur en 22:00 – 06:00 uur.
- Je bent punctueel en een echte aanpakker! Dit betekent dat je altijd op tijd op je werk verschijnt en nauwkeurig te werk gaat.
- Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal.
- Ervaring in de productie is een pré, maar geen vereiste

Wat wij bieden

Via In Person kan je rekenen op een technische en vaste baan bij een van onze mooiste technische productie bedrijven in de regio, Witte van Moort.

Enthousiast over de vacature? Lees dan nog even verder, want het wordt nog mooier!
Het bruto maandsalaris ligt op € 2.200 (inclusief 20% ploegentoeslag) voor iemand van 22 jaar en ouder. Afhankelijk van je kennis en ervaring kan dit oplopen tot € 2.800. Daarnaast geldt er een toeslag voor overuren van 175%(!). Uiteraard wordt er een reiskostenvergoeding gehanteerd.

Hoewel je als uitzendkracht start, zal je in de toekomst - indien de samenwerking van beide kanten goed bevalt - bij Witte van Moort op contract komen te staan. Daarnaast bieden zij jou de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen. Kortom, dit betreft een vacature met enorm veel toekomstperspectief!

Bij interesse komen wij graag In Person met jou in contact. Bel 06-12 12 76 20 en solliciteer direct of mail je motivatie en cv naar techniek@inperson.nl en we nemen z.s.m. contact met jou op!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

HK Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden