In Person header2.jpg

Elektromonteur Equipment Services

Deel deze vacature
  • Plaats HOOGVLIET ROTTERDAM
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

- Je bent verantwoordelijk voor elektrisch materieel waaronder aggregaten, stroomverdeelkasten, transformatoren, elektrisch handgereedschap en lasapparatuur;
- De werkzaamheden bestaan uit storingen zoeken en verhelpen, het keuren, repareren en onderhouden van het bovengenoemde materieel;
- De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de werkplaats en op diverse projectlocaties.

Over het bedrijf

Een toonaangevende groep van ondernemingen die zich heeft gespecialiseerd in het bouwen, onderhouden en vijzelen (liften) van tanks. Zeker op het gebied van vijzelen is zij wereldwijd de onbetwiste marktleider. Het in 1922 opgerichte bedrijf heeft zich ontwikkeld van een kleine civiele aannemer tot veelzijdig contractor. De onderneming staat bekend om haar hoge kwaliteit op basis van ervaring, kennis en eigen ontwikkelde technologie. Met een toegewijd team van meer dan 600 medewerkers, levert zij excellente, veilige en kwalitatief hoogstaande projecten over de hele wereld. De organisatie heeft vestigingen in o.a. Nederland, België, Frankrijk, Turkije, Singapore en de Verenigde Staten. De afgelopen jaren behaalde ze een omzet van circa EUR 200 miljoen per jaar.

Ze bedienen de grootste oliemaatschappijen, olieopslag- en (petro)chemische bedrijven in de wereld. De strikte wet- en regelgeving zorgt ervoor dat deze klanten hun onderhoudsprogramma's intensiveren. De markt voor de bouw en het onderhoud van tank terminals en petrochemische installaties is daarom veelbelovend en biedt volop kansen. Zij hebben vertrouwen in het realiseren van het verbeterpotentieel binnen de organisatie en zien uit naar een duurzame relatie met deze prachtige onderneming."

Functie eisen

- Werk- en denkniveau MBO 2;
- Je beheerst de Nederlandse taal;
- Je hebt enkele jaren ervaring met het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan de hierboven genoemde machines.

Kennis van las-equipment is een pré;
- Je beschikt over logisch inzicht;
- Je kan zelfstandig werken en durft initiatieven te nemen.

Wat wij bieden

Wij bieden je de mogelijkheid om op de mooiste projecten te werken voor een interessant, marktconform salaris. Eventueel hebben wij voor sommige opdrachten een auto beschikbaar. Wil jij weten wat je mogelijkheden bij ons zijn? Stuur ons dan je cv naar rotterdam@inperson.nl of schrijf je in via onze website. Wil je meer weten, bel ons op telefoonnummer: 010-2581777.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Capelle aan den IJssel, Rhijnspoor 231 Capelle aan den IJssel

Rhijnspoor 231
2901 LB Capelle aan den IJssel
010 - 258 17 77

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden