In Person header2.jpg

Monteur in opleiding

Deel deze vacature
  • Plaats HAAKSBERGEN
  • Vakgebied Bouw/Architectuur
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Wil jij graag opgeleid worden tot monteur?!
Bij deze organisatie krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen tot monteur. Je wordt monteur in het plaatsen van metalen deuren. Hierbij kun je denken aan voordeuren, veiligheidsdeuren, branddeuren, magazijndeuren en nog veel meer!
Jij gaat mee met de hoofdmonteur naar de klant om de gewenste deur te installeren, dit kan in heel Nederland zijn! Jij komt dus overal!
Je werkt met electrische deuren die je gaat leren installeren. Uiteindelijk is het de bedoeling dat jij dit helemaal zelf gaat doen.

Over het bedrijf

Deze organisatie behoort tot de grootste producenten van deuren en garagedeuren in Europa. Van idee tot innovatie en van ontwerp tot realisatie, alles bevindt zich onder één dak. Vanuit de fabrieken wordt het complete productprogramma geproduceerd en geleverd. Gemotiveerde medewerkers, de nieuwste technieken en computergestuurde productiesystemen vormen een perfecte combinatie voor verdere vooruitgang en succes.

Functie eisen

Jij bent een echte aanpakker en werkt graag met je handen. Je wilt heel graag meer leren over het installeren van deuren en alle techniek die daarbij komt kijken. Je beschikt over een rijbewijs en vindt het geen probleem om lange afstanden te rijden. Je hebt een voordeel als je al een beetje handig bent en technisch inzicht hebt.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een super leuke en uitdagende functie voor langere tijd waarin jij jou kan ontwikkelen. Je komst te werken in een jong en klein team. Je vertrekpunt zal vaak vanuit Hengelo of Almelo zijn.
En je krijgt de kans om heel veel te leren!

Heb jij interesse of wil je graag meer weten over deze functie?!
Bel dan: Sharon Heupers (0622751056)

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511JJ Enschede
053 - 430 99 72

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden