In Person header2.jpg

Logistiek medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats DEN HOORN ZH
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Er worden dagelijks duizenden pakketten gesorteerd en bezorgd via dit distributiecentrum. Je draagt bij aan het logistieke sorteerproces. Jij helpt met het laden en lossen van de vrachtwagens zodat de bezorgers het juiste pakket brengen. Niet bezorgd pakketten ruim je uit de vrachtwagen zodat het morgen toch bezorgd kan worden. Jij bent er verantwoordelijk voor dat de pakketten op de juiste plek staan en zo zorg je dat iedereen blij wordt van dat wat zij zo graag willen hebben.

Je loopt veel in dit werk en je tilt natuurlijk de hele dag pakketten. Hier zijn de pakketten meestal niet zwaar, dus je hoeft geen spierbundel te zijn, maar een dag lopend werk moet je wel aankunnen.

Over het bedrijf

Wil jij ervoor zorgen dat het verjaardagscadeau van een vriend, de studieboeken van je neef en de tablet van je partner op tijd en onbeschadigd worden bezorgd? Bij deze organisatie werk je samen met een groot team van gezellige mensen. Het is een groot bedrijf die niet alleen in Nederland bezorgt, maar ook in het buitenland. Dagelijks gaan er honderden pakketten door je handen en zijn er honderden mensen die jij blij maakt met jouw werk.

Deze organisatie werkt al tientallen jaren hard om te zorgen dat dit altijd goed gaat zodat iedereen het pakketje krijgt waar hij of zij zo naar uit zit te kijken. Met jouw hulp kunnen we dit blijven doen

Functie eisen

We zoeken mensen die zorgvuldig met de pakketten omgaan. Als het rustig is verwachten we dat je jouw collega's helpt en kijkt wat je nog meer kan doen. Is het even druk dan doe je extra je best om te zorgen dat alles goed gaat. Ook is het belangrijk dat je vragen stelt als je iets niet weet. Samenwerken met je collega's en ook zelfstandig kunnen werken is belangrijkk.

Wat wij bieden

Je krijgt betaalt volgens de eigen CAO van PostNL. Jouw werktijden zijn in overleg en je kan zelf aangeven wanneer je kan werken. Verder werk je in een leuk team en heerst er een gezellige sfeer waar men afwisselt tussen hard werken waar het nodig is en ook gezelligheid wanneer het kan.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Den Haag, Prinses Margrietplantsoen 33 Den Haag

Prinses Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag
070-3614444

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden