In Person header2.jpg

operator

Deel deze vacature
  • Plaats NIEUWEGEIN
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als operator zorg je dat het gehele proces vlekkeloos verloop vanaf het moment dat de ingrediënten binnenkomen tot het bakken, afkoelen en verpakken van de koekjes. Je werkt samen in een leuk team wat samen zorgt dat er heerlijke koekjes gemaakt worden. Je werkt met moderne machines die door jouw inzet een hoogstaande kwaliteit bieden.

Jouw werkzaamheden zijn het opbouwen van de machine, het bedienen ervan en het oplossen van eventuele storingen. Je controleert daarna of alles aan de kwaliteitseisen voldoet. Een vieze omgeving waar je eten maakt kan natuurlijk niet, dus je zorgt er ook voor dat de werkplek schoon wordt gehouden door jou en het team. We werken volgens HACCP standaarden om de hygiëne te waarborgen.

Over het bedrijf

Deze organisatie is al ruim 130 jaar lang A-merk en A-kwaliteit koekjes aan het maken waar iedereen van kan genieten. Niet alleen Nederland is een grote markt, maar het werkt intercontinentaal met veel verschillende recepten die afgestemd worden op de wensen van de klant.

Functie eisen

Om goed te functioneren moet je wel bekend zijn met de HACCP. Als je het diploma niet hebt moet je bereid zijn deze te halen. We zoeken iemand met ervaring in de food of in een technische omgeving met een MBO 3 niveau (dat kan door werkervaring zijn of met een diploma). Verder moet je basis computervaardigheden hebben. Natuurlijk spreek je goed nederlands en kan je tegen een beetje stress. De organisatie is 24/7 geopend dus jouw beschikbaarheid moet daarop aansluiten.

Wat wij bieden

Je zal hier werken in een leuk en gemotiveerd team. Je werkt met moderne machines die je zelf opbouwt, bedient en instelt. Samen met jouw collega's maak je een product waar men echt van geniet en je krijgt de verantwoordelijkheid over jouw machine. Je krijgt marktconform betaald en je werkt in een veilig, schoon en hygiënische werkomgeving.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Den Haag, Prinses Margrietplantsoen 33 Den Haag

Prinses Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag
070-3614444

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden