In Person header2.jpg

Productiemedewerker dagdienst Holten

Deel deze vacature
  • Plaats HOLTEN
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Als productiemedewerker behoor je tot één van de belangrijkste afdelingen binnen Enkco. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verpakken van alle koelverse en diepgevroren producten, die via de logistieke afdeling bij de winkels terecht komen.

Hoe ga je te werk? Samen met heel veel andere leuke collega's ga je bakjes vullen met dé toppers van dit moment, zoals ambachtelijke hamstukjes, 4 seizoen stammetjes (1ster beter leven) Beenhammetjes (à la minute), biologische slavink andere nieuwe geïntroduceerde producten.

Om je werk op en top te kunnen uitoefenen werk je snel, efficiënt, netjes en zorgvuldig. Een schone werkplek, de benodigde werkkleding en overige hygiëneregels zijn vereist wanneer je werkt in de voedings-industrie.

Over het bedrijf

55 jaar geleden isn Enkco begonnen met 10 slagers en nu zijn ze uitgegroeid tot een fabriek met vlugklaar producten. Innovatief en betrouwbaar zijn ken merkend voor Enkco als werkomgeving. Enkco levert haar producten aan supermarkten, vergrossiers, horeca, cateraars, industrie en maaltijdfabrikanten door heel Europa. Enkco is door de jaren heen gaan uitbereiden door verschillde wegen in te slaan binnen de foodmarkt. Ten aanzien van trends, gezondheid, religie en maatschappelijk verantwoord ondernemen is de Enkco Food group uitgegroeid tot 4 fabrieken. Zo produceren zij als Enkco koelverse en diepgevroren vleesproducten en als Vivera, Culifrost en de Dutch Tofu Company vleesvervangers, ei-producten en omeletten.

Functie eisen

In Person is op zoek naar enthousiaste en flexibele medewerkers, die zowel in dagdienst als avonddienst willen werken. Jij neemt graag initiatieven. Ervaring in de levensmiddelenindustrie zien wij als een groot voordeel.

- Kennis van de Nederlandse taal is goed in woord en geschrift.
- Naast werken in een dagdienst ben je bereidt te werken in wisselende diensten.
- Werkschoenen (schoon) zijn verplicht
- Een gemotiveerde instelling
- Bekend met hoge mate van hygiëne en veiligheid
- Minimaal 4 dagen van maandag t/m vrijdag beschikbaar
- Werktijden 07.45-16.30 / 16.30-21.45

Wat wij bieden

Wil je werken in een dagdienst en af en toe de avonden. In Person biedt jou een leuke dynamische werkomgeving, goede secondaire arbeidsvoorwaarden, leuke enthousiaste collega’s en diverse doorgroei mogelijkheden. Kortom een mooie toekomst bij een snel groeiende organisatie in de food branche.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Almelo, Egbert Gorterstraat 3 Almelo

Egbert Gorterstraat 3
7607 GB Almelo
0546-454740

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden