In Person header2.jpg

heftruckchauffeur

Deel deze vacature
  • Plaats KAMPEN
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Ben jij dé aanpakker die wij zoeken?
Onze relatie is op zoek naar uitbreiding voor het team! Het huidige team van heftruckchauffeurs /orderpickers bestaat uit circa 15 personen. Als heftruckchauffeur/orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en verdelen van houtpakketten voor bestellingen. Samen met het team zorg jij er voor dat de goederen voor de klanten op tijd verzameld en op de juiste wijze in de vrachtwagens geladen worden.
Dagelijks worden alle goederen verzameld die bij diverse klanten worden geleverd. Als orderpicker verzamel jij jouw deel van de order d.m.v. een laadlijst. Hierbij controleer je of de producten onbeschadigd en compleet zijn.
Jij bent een echte aanpakker en bent in het bezit van een heftruckcertificaat. Je bent flexibel inzetbaar en hebt werkervaring opgedaan als heftruckchauffeur of orderpicker. Bij voorkeur woon je in de regio van Kampen.
Wij bieden jou een leuke en diverse baan bij een mooi bedrijf.
Ben jij op zoek naar werk als heftruckchauffeur of orderpicker en per direct beschikbaar? Laat het ons dan weten! Wij zijn bereikbaar op 0527-616272 of whatsapp 06-12037962.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit Kampen is één van de grotere spelers op de markt in de ontwikkeling en productie van tuinhoutproducten.
Trefwoorden die de cultuur van dit schitterende bedrijf beschrijven: ondernemend, innovatief, handen uit de mouwen en de ambitie de verwachting van onze klanten te overtreffen!

Functie eisen

Jij bent een echte aanpakker en bent in het bezit van een heftruckcertificaat. Je bent flexibel inzetbaar en hebt werkervaring opgedaan als heftruckchauffeur of orderpicker. Bij voorkeur woon je in de regio van Kampen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke en diverse baan bij een mooi bedrijf. Het salaris zal € 1850 per maand exclusief ploegentoeslag (2 ploegendienst) zijn (vanaf 22 jaar) plus evt reiskosten.

Ben jij op zoek naar werk als heftruckchauffeur of orderpicker en per direct beschikbaar? Laat het ons dan weten want misschien ben jij dan de persoon die wij zoeken. Nieuwsgierig? Bel op ons op 0527-616272 of whatsapp op 06-12037962.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden